HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Balóné Morvai Krisztina

szeretemajobbikot 2009.05.28. 18:46

 

Morvai Krisztina a Jobbik trójai Balója - s ez sajnos nem vicc

Gyülölöm az ügynököket!

Címkék: krisztina kommunista morvai ügynök baló

12 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr141149509

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.29. 17:13:05

ÁrukapcsolásEgy oldalon ajánlják a JOBBIK-ot, a neonácik kedvenc ruhamárkáját, és a Mein Kampfot. Ez a képernyőkép mindent elmond a kurucról, és a mögöttük álló pártról. Nagyításhoz katt a képre Persze több kérdés is felmerül:Hogy lehet, hogy ez a Mein K…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talánegyszer 2009.05.30. 15:55:17

Miért nemzetrombolók a kommunisták?Még nincsennek is olyanok csak ők közösségi tulajdonban gondolkodnak ismersz te most ilyeneket?

nyirtass 2009.05.31. 00:07:46

@Kötöttségek nélkül:
Elárulom neked a "titkot"!!
Egy valós nemzeti érzelmű párt nemkaphat helyet a rendszerváltás "szemeteit" kiszolgáló médiákban és sajtóorgánumokban. A szólásszabadság meggyalázása, sárbatiprása folyik. A mesterségesen hazugságokat gyártó médiákban nem jut hely az igaz híreknek!!!
A Kuruc az egyetlen olyan hírforrás, ahol működik a szólás szabadsága, amelyre bőséges az emberek igénye.
- Akár úgy is, hogy megtudják az emberek a valós eseményeket /híreket/,amit egyébként a fizetett bérencek eltagadnának.
- Akár úgy is, hogy az emberek szemtanukként elmondják bizonyos események történéseit.
- Vagy valamiről a saját véleményüket.
- Sőt még úgy is, hogy a hivatalosnak mondott médiát valamilyen szinten rákényszerítsék akárcsak a féligazságok elismerésére.
- Vissza fogja a "népmesék" politikai megrendelésre történő gyártásától, rágalomhadjáratai zuhatagától a "hivatalos médiát"!!!
Miután a hivatalos médiának ezek lennének a szerepei, de nem tölti be azokat, így a népnek igénye van olyan médiára amely ezeket betölti - a kuruc portálján.
Mit keres ott a Mein Kamp?
- Ami pedig a Mein Kamp-ot illeti, hadkérdezzem meg a kritizálóktól, hogy hányan kritizálják úgy, hogy azt el is olvasták!?
- Vagy nálatok is az az elv működik, hogy ha egy magatoktól okosabb ember, illetve politikus azt mondja rá, hogy fasiszta, náci, akkor azt Szentírásnak veszitek és a más véleményét papagájként szajkózzátok mert saját tapasztalatok, véleményetek, értelmetek nincs?!

unalom 2009.06.03. 12:43:11

Még jó is lenne a kuruc, mert sok olyan kérdéssel foglalkozik, ami tényleg nem jelenik meg máshol. De felmerült mindig is bennem, hogy hogyan bizonyítja az igazát? Mellesleg sokszor olyan buta módon, trágárul fejezi ki a mondanivalót, hogy az már visszataszító...szerintem rengeteg olvasót veszíthetnek így el emiatt. De ez csak az én véleményem.

kalapbela 2009.06.03. 14:59:14

Veszekedhetünk bármennyit egymással!
Mire megyünk vele?

Én csodálkozom, hogy a Fidesz miért a Jobbikkal van elfoglalva?

A Mszp piszkálja az Szdszt?!
Dehogy!

Tudják, hogy amikor kell össze fognak zárni!
A Fidesz beláthatná, hogy nem képes lefedni egyedül a Jobboldalt!

És nem azért fognak nyerni, mert olyan sokat tettek 2002 után az emberekért.
Egyszerűen olyan hülyék az Mszp-sek, hogy csak rá kell ülni az eredményre, de ettől vidéken még nem oldódik meg a cigánybűnözés.

unalom 2009.06.04. 11:28:02

@kalapbela: Jogos a kérdés...illetve mitől oldódik meg a "cigánybűnözés", hogy a fogalmaddal éljek. Elég bonyolult és összetett kérdés. Abban biztos vagyok, hogy nem egy jobbik fogja megoldani, mert egy tolvonással nem lehet! Bár elkezdődött valami, de ilyen radikális kérdésekkel csak akkor lehet foglalkozni, ha széles társadalmi támogatottsága van. Csak idő kérdése s felgyorsulnak az események, mert nem tehetik meg a pártok, hogy a bűnözéssel nem foglalkoznak jobban, mint jelenleg. A rendőrséggel is rengeteg gond van mostanság. Ez a csendőrség dolog meg megint kidolgozatlan, csak felvetnek egy lehetőséget... Beszélni nagyon tudnak a politikusok, ugyanúgy, mint a jogászok is.

teknős 2009.06.04. 13:29:55

@unalom: Én ismerem a cigányokat. Itt élek velük.
a három csapás valóban megoldás a cigányok által elkövetett aránytalanul brutális támadásokra.

Ugyanis a cigány, és ezt egy Morvai féle liberális jogvédő megállítása alapján is állítom, vigyáz arra, hogy túl hosszú időt ne töltsön börtönben. Az életfogytosok között ugyanis a cigányok az etnikai arányaiknak megfelelően vannak képviselve. Szándékosan nem követnek el életfogytot érő bűncselekményt.

A másik, hogy több rendőr kell az utcára és jogot kell kapnia az átlagembernek is, hogy megvédhesse magát. Nem egy nagy szellemi teljesítmény kitalálni!

unalom 2009.06.04. 14:12:30

@teknős:Ha pl. fegyvertartási engedélyt liberalizálunk, szerintem nem lest jobb a helyzet a cigányok kontra bűnözés tekintetében, így is nagyon sok az elmebeteg az utcán. Amit mondasz az az általános bűnözéssel függ össze. Teljesen igazad van, nem nagy szellemi tevékenység kitalálni, látod, hogy mégis kevesebbet költünk a rend büszke őreire. De engem pl. érdekelne ez a csendőrség dolog. Oké, ez is egy ötlet, valaki fejtse már ki, hogy mikor, hol, merre, hogyan, miből?

noir82 2009.06.04. 14:44:09

@unalom: régen is volt csendőrség, erről találsz cikkeket, leírásokat a google-ba. Funkcióját tekintve hasonló lenne mint a rendőrség, csak katonásabb jelleg, és - gondolom - kicsit más jogkör jellemezné.
Szerintem nem lenne hülyeség. Az, hogy miből? viszont elég jó kérdés.:)

unalom 2009.06.04. 14:57:15

Lassan rendőr állam leszünk...:S csak nem! Az mondjuk tény, hogy a vidéki közbiztonsággal a "nagy pártoknak" is foglalkozniuk kell, mert valószínűleg magától nem fog javulni a helyzet. Én arra gondoltam, hogy milyen alkotmányos alapja lenne a csendőrségnek? Persze az alkotmányon lehet módosítani (ehhez mondjuk feltétlen kellene egy jobbik-fidesz 2010-es koalíció:). Illetve milyen intézményes háttere lenne? Milyen hatókörrel rendelkeznének? Mert ha olyasmivel, mint a rendőrség lsd. hatóság, akkor mi értelme van egy újabb szervezetbe pénzt ölni? Fejlesszék a vidéki rendőrséget! Úgy érzem ez csak egy kampányfogás, ami a félelemre épít.

noir82 2009.06.04. 15:03:23

@unalom: ha jól tudom a csendőrök régebben is többnyire "helyi emberek" voltak. Kicsit olyan lehetne, mint a polgárőrség most, csak nagyobb hatáskörrel.
Abban egyetértünk, hogy kampányfogás is, de hiszen kampány van, jelen pillanatban minden az.

unalom 2009.06.04. 15:12:17

Még mindig nem mondom, hogy legyen csendőrség, erősítsék a polgárőrséget, helyi szinten legyen nagyobb a tekintélye, foglalkozzanak vele jobban az önkormányzatok, legyen jobb a marketingjük! A rendőrséget meg erősítsék, mert nagy szükség van rá! Nem kell ide holmi újabb "hatóság-féle" szervezet. Rendőrség, polgárőrség, gárda, csendőrség... mi kell még nekünk?! :D

noir82 2009.06.04. 15:19:53

Igazából egyetértek, ez lenne a lényeg.
Az elnevezés meg igazából mindegy, szerintem a csendőr szónak hatásosabb a kicsengése mint a polgárőrnek (utóbbiaknak nincs túl nagy tekintélyük, főleg vidéken).
süti beállítások módosítása