HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Újabb ügynök!

szeretemajobbikot 2009.09.11. 13:28

Heves megyéből, az egyik barátom tájékoztatott, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok! Heves megye számunkra kiemelkedően fontos, hiszen az Európa Parlamenti választáson a második legjobb eredményt itt értük el!

 

A történés:

 

Faludi Sándor, akivel a mostani hevesi Jobbik vezetés együttműködik, érdekes múltú egyén!

 

1. Sokan árulónak bélyegzik, Mert egyszer elárulta a saját eszméjét! (Kilépett a Kommunista Pártból)

 

2. Mikor A Fideszben jól ment a szekér, akkor oda ment (mint a legtöbb álszent Fideszes!) Agrárpolitikával foglalkozott, csak sajnos voltak nála tisztább múltúak!

 

3. 2006-ban mikor a Zsidesz bukott Rogánocskáknak köszönhetően, ő úgy érezte, többé nem érdemes Fideszesnek lenni, mert nem ad elég pínzt!!! Úgyhogy átállt Gyurcsányka Gráf Józseféhez! http://www.nol.hu/archivum/archiv-414811

 

4. Heves megyei Fidesz frakcióból kilépett (tudjuk, hogy ott nagyon sok a beépített komcsi), s rendszeresen az MSZP-vel szavazott együtt!

 

5. Majd megjelent nálunk, s azt állítja, hogy ő az akinek köszönhető a jó eredmény az EP-ben!

 

Áruló! Ráadásul a legrosszabb fajtából!

 

Vigyázzunk, elég volt az ügynökökből!!!

 

Mellesleg Sziki Károly jó barátja! Róla majd később!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az információkat köszönjük GergelyHunnnak! Ha máshol is megjelentek már az ügynökök, írjatok, és mi leleplezzük őket (szeretemajobbikot@gmail.com)! Nagy Magyarországot csak tisztességes emberekkel tudjuk megmenteni!

 

Csakajobbik!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr231372931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyirtass 2010.02.24. 23:34:04

Akit ezen a blogon mocskolnak és sárral dobálnak, rágalmaznak, az csak is tisztességes ember lehet. (Függetlenül attól, hogy a megcélozott személyt nem ismerem. De ennek a blognak az "íróit, szerkesztőit annál jobban ...)
Jézus is megmondta, hogy a "sötétség nem fogadja be a fényt"

adamika2000 (törölt) 2010.03.24. 18:59:27

Üdv mindenkinek!

Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden.

NaPol.blog.hu
süti beállítások módosítása