HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Minek a Frakció

szeretemajobbikot 2009.07.31. 20:55


Gratulálok, Kedves Független Képviselő Asszony!

 

Igen, Kedves Krisztina szeretnék Önnek gratulálni, hogy képes volt lemondani a frakció-tagsággal járó pluszjövedelemről. Nehéz lehetett, de mint ahogy korábban már másnak is sikerült, Ön is elmondhatja magáról, hogy IGEN, MEGCSINÁLTUK!

 

Főleg annak a tudatában lehetett nehéz, hogy az Ön által olyan, de tényleg olyan, olyan  nagyon szeretett ügy, a magyar gazdák képviselete lényegében csak ezzel a régi, elavult, szánalmas (pfúj!), Ön által csak korlátnak minősített lehetőséggel, a frakcióba lépéssel sikerülhetett volna. Mert tényleg, mit is jelent az a plusz felszólalási idő? Az a támogatás, amit frakciótársaitól kapott volna? Az apparátus, ami a frakció mögött áll? Pusztán az a tény, hogy a rendszer így és csakis így működik? Semmit! Minden bizonnyal hármasban (időnként ugyan kinevetve) tényleg sokkal nagyobb eredményeket érhetnek el! Nyilván, Gyenesei Miniszter Úrat tekinti példaképének, hiszen Ő független képviselőként a miniszterségig vitte.

 

Hoppá, ez nem is rossz! Krisztinát a Bizottságba! Morvai Krisztina Biztos! Lesz itt minden kérem szépen akkor. Kit érdekel a Lisszaboni Szerződés, lesz majd Morvai-Szerződés! Lesz majd arany tojást tojó tyúk a magyar gazdáknak! Örök élet, ingyen sör, ugye?

 

Csak egyre tessék vigyázni, kedves Képviselő Asszony, nehogy annak a kis szöszi képviselőnek a viselkedése, aki Önt olyan csúnyán kinevette, ragadós legyen és az a másik 782 képviselő, akik még nem tudják, hogy milyen tuti dolog nem beülni egy frakcióba, ők  is körberöhögjék Önöket. Mert akkor bizony csak hárman maradtak és nem, hogy nem lesz minden, de semmi sem lesz.

Címkék: jobbik buzi morvai ep

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr91280449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása