HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Érzések...

szeretemajobbikot 2009.06.02. 16:34

Morvai Krisztina megjelenése a pártunkban csak a pont volt az I betűn. Én 2003-ban kezdtem a Jobbikban politizálni, s nagyon sok emberrel talákoztam. Rengeteg tisztességes magyarral, családapákkal, akik a szüleikért és a gyerekeikért küzdenek, fiatalokkal, akik csillogó szemekkel hisznek Magyarország újraélesztésében. Többségük vakon követné Vona Gáborékat a halálba. Gábort régóta ismerem, tisztelem, régebben még barátok is voltunk. Gábor sajnos sok mindent nem lát tisztán, és egy idő után kényszerpályára szorult. Még tavaly is arra figyelmeztettem, hogy jól gondolja meg kiket engedünk magunk közé, kikben bízunk meg. Gábor egy igazi tisztességes magyar ember, de sajnos nem hibátlan. Örökké a saját világában él, s mondjuk ki: az emberismerete egyenlő a nullával.

 

Nekem Krisztina mindig is gyanús volt. Ő erősködött, hogy szükségünk van egy pártonkívüli, népszerű emberre.

 

Üvöltözésekbe átcsapó viták voltak arról, hogy miért ne a Gábor vezesse az EP listát.

 

Nekem szép lassan összeállt a kép. Krisztináról istenigazából semmit sem tudunk, viszont az igazi Jobbikosok alól kiszervezték a pártot azáltal, hogy az emberek Krisztina után mennek. Gábornak is a szava jóval kevesebbet ér, mit ezelőtt.

 

Jelenleg úgy állunk, hogy bejutatunk 2-3 képviselőt az EP-be, de ők teljesen önműködőek lesznek, s a többszázezer embert átverve, becsapva, ki tudja, hogy hova terelik majd a szeretett pártunkat.

Címkék: szdsz igazság krisztina morvai ügynök vona

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr241159484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unalom 2009.06.02. 16:50:35

Én megmondom őszintén, hogy sosem értettem, miért egy olyan embert állít az EP lista élre a Jobbik, aki nem is párttag? S ahogy észrevettem, ezt sokan nem kérdőjelezték meg, de látom, másoknak sem olyan szimpatikus a dolog.

Machiavelli 2009.06.02. 21:37:55

Az a baj, hogy már nem Vona irányítja a pártot, hanem a Molnár Balázs, Novák Előd által fémjelzett kurucinfó. A Jobbik egyenlő lett ezzel a szennylappal és annak torz szellemiségével. Gábor! Ha már nem Te irányítod az eseményeket, akkor állj félre, ez is jelzésértékű lesz! És ne az EP választás után, hanem MOST!

unalom 2009.06.03. 12:32:45

Áhh... ebből már nem lesz semmi az EP előtt...majd utána még bőven lesz idő szerintem átgondolni a dolgokat, van idő még 2010-ig, meg persze kiderül, hogy hogyan alakul a brüsszeli szereplés.

teknős 2009.06.03. 18:57:58

Én a magam részéről 2006 őszén vesztettem el a szimpátiámat.Addig nagyon tetszett, hogy habár markánsan megfogalmazzák a véleményüket tanultak a MIÉP hibájából és nem húzzák magukra az antiszemita -rasszista bélyeget. Addig a pontig úgy tünt, hogy a Jobbik képes lesz arra, hogy lassan, de biztosan építkezve a Fidesz jobboldali koalícviós partnere legyen.
Már 2006 augusztusában feltünt, hogy Novák Előd letért erről a pályáról. 2006 augusztusi Magyar Mércében ugyanis nyiltan terrorizmussal vádolta meg saját magát, RFE-t , Toroczkait. Nem kevesebbet állított, hogy őket RFE kiképezte fegyveres harcra.

Az öszödi beszéd előtt egy hónappal, már kezdte a Jobbikot a vállalhatatlan tartományba tolni.

Nem tudom ki finanszírozta Vonát abban az időben, amikor nem vallja be, hogy mit csinált, de ez így nagyon gyanús.

unalom 2009.06.04. 10:28:30

"...A Jobbik ma egy mesterségesen felfújt, minden ízében hazug, üres párt, amelyet a MIÉP kiküszöbölésére és a nemzeti oldal megosztására, a győzelmi arány csökkentésére találtak ki titkosszolgálati műhelyekben. Vét önmaga, magyarsága, jövője ellen, aki a Jobbikra szavaz. Éljünk állampolgári jogunkkal és kötelességünkkel, szavazzunk a Fideszre, hogy részesei legyünk egy sikernek, és segítsünk megoldani sorskérdéseinket."

by: Csurka István

:)
süti beállítások módosítása