HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Jobbik és Oroszország

szeretemajobbikot 2009.06.01. 21:50

Jobbik és Moszkva

 

Magyar történelem során többször láttuk, hogy a ruszkik barátsága nem sok jóval kecsegtet.

1848-49, kommunizmus, Rákosi, Kádár, Gulag, 1956 forradalmának sárba tiprása.

 

Vona Gábor többször járt az elmúlt két évben a Kremlben, mint Gyurcsány Ferenc.

 

„Nemzetközi politikában tapasztalható, hogy a putyini Oroszország a radikális pártok támogatása révén szeretne beszivárogni az európai pártok döntéshozatalába”

 

Vona külpolitikai tanácsadója Kovács Béla.

Laborc Sándorhoz és Thürmer Gyulához hasonlóan Moszkvában tanult, és élt a kommunizmus idején.

A „pletykák szerint” jó üzleti kapcsolatokkal rendelkezik orosz vállalkozókkal és alvilágban ismert személyekkel.

 

Vona Gábor az Oroszországban jó üzleti kapcsolatokkal rendelkező Kovács segítségével 2009. januárjában Moszkvában járt egy „nemzeti tradíciókat képviselő csoport” konferenciáján. Itt Vona Oroszország és Európa viszonyáról beszélt hosszan több Kreml munkatárs előtt.

„… Úgy látom, hogy Oroszország nélkül nem létezik Európa, kontinensünknek nincsen jövője nélküle…”

 

Netalántán nem orosz vállalkozóktól érkezik az a töménytelen mennyiségű pénzt, amit Vonáék a kampányra költenek?

 

Moszkva irányt mutat?

A Jobbik első embere nemrég Moszkvában járt (egy "nemzeti tradíciókat képviselő csoport" konferenciáján az orosz-európai viszonyt elemezte); tavasszal pedig a tervek szerint parlamenti képviselőkkel találkozik ugyanott. Az elővigyázatosság ajánlatos: az oroszok nem szégyenlősek, ha korábbi csatlós államaikban befolyást akarnak szerezni. Józef Oleksy lengyel miniszterelnök például 1995-ben lemondani kényszerült posztjáról, miután kiderült, hogy kapcsolatot tart egy orosz hírszerzővel.

”Nemrég pedig megjelent a cseh elhárítás jelentése, mely szerint közvetlen - anyagi jellegű - kapcsolat mutatható ki a prágai orosz nagykövetség bizonyos diplomatái és az amerikai rakétapajzs Csehországba telepítendő egysége ellen tiltakozó körök között. Nos, a Jobbik új keletű oroszbarátságának hátterében a párt külügyi bizottságát vezető - a nagyközönség számára ismeretlen - Kovács Béla áll. A forrásaink szerint üzletemberként tevékenykedő Kovács Moszkvában, még az ántivilágban végezte tanulmányait. Nick Griffin, a szintén oroszbarát Brit Nemzeti Párt elnökének budapesti látogatása körül is ő bábáskodott, s teljes a bizalom iránta a nemzetközi porondon még csak szárnyait próbálgató Jobbikban.”

 

Heti Válasz 2009. január 22.

Címkék: oroszország jobbik putyin krisztina kommunista morvai ügynök

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr871157749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palesztinharcos 2009.06.02. 05:13:04

És lehet hogy a Jobbiknak a LIKUD a testvérpártja???:)

Machiavelli 2009.06.02. 08:36:05

Eddig nem tudtuk, hogy honnan lett hirtelen ennyi pénze a Jobbiknak, miből futja ilyen költséges uniós kampányra? Hát már tudjuk, Putyin igyekszik befolyást vásárolni magának Magyarországon, Vonáék hazaáruló módon segítenek a muszkának ismét bekebelezni az országot! Gratula sok kis okostojás panelproli, segítsétek is ezt, nehogy gondolkozzaztok!

Idétlen 2009.06.02. 08:55:38

Ez nem jött be.
Látom, hogy hamar kiszúrtátok, hogy nem is vagyok Jobbikos.
Valójában liberális fideszes vagyok.
Nekem semmit nem jelent a Nemzet, a lényeg, hogy el tudjuk még adni a maradék Magyarországot, abból nekem is csorog némi bevétel.

Csendben nézzem végig, hogy a szemét Jobbik tönkre tegye a bizniszemet?!

Emberek! Nyíljon ki a szemetek!

Csak az üzlet számít!
Csak a szabad verseny!
Csak a pénz!
Csak a Viktor!
Csak a Fidesz!

Grafter · http://grafter.blog.hu 2009.06.02. 09:47:19

Ez a Jobbik-Oroszország vonal elég furcsán hangzik. Pedig ők Európát akarják meghódítani:-) grafter.blog.hu/2009/06/02/gyozhet_a_jobbik

Rohadó Narancs :-) 2009.06.02. 09:58:47

A rib@nc qrva @nyátokat, hogy ilyet találtok ki!

Ha belső ellenzék lennétek a Jobbikban, akkor miért nem teszitek ki a pofátokat????

Sz@r, szemét, gerinctelen emberek vagytok, egy húron pendültök a gyurcsánnyal, a gusztossal, a kolompárral, az orbánnal és az összes szemét zsidó-kommunista tetüvel!!!!!

Rohadjatok +!

nyirtass 2009.06.02. 10:38:15

@Rohadó Narancs :
A Te stílusod is az ellenség Jobbikot lejárató kampányának része?
Hiába öltöztél Jobbikos maszkba, a hangod és a stílusod az ellenségé!!
Üdvözlettel: nyirtass

teknős 2009.06.02. 16:20:12

@Rohadó Narancs :-): Személyesen Orbán Viktor csinálja, nem tudtad! Molnár Balázs már lázasan kutatja, a mobilszámát, hogy kint legyen a Kurucon. Vagy a Partizán.infon, mert titkon a szélsőbalnak is dolgozik, hátha fordul a kocka!

Machiavelli 2009.06.02. 16:29:15

Nyilván izletesebb a muszka segge, mint a Likudé :))))) Mellesleg a Likud nem adott pénzt a Fidesznek kampányra... Amúgy meg nem is a muszka cseszett ki a hazátokkal (ha tudjátok még merre is van az) jópárszot már a történelem folyamán... Nem a muszkának köszönhető, hogy legyőztek minket a labancok - igaz kurucok? -, nem a muszkának köszönhető a tanácsköztársaság és ennek következménye Trianon, nem nekik köszönhető a II.VH után a kommunista diktatúra és '56 leverése! Nyaljátok csak a muszka seggét, legyetek csak Putyin(cáratyuaska) láncos kutyája! Barmok!

Machiavelli 2009.06.02. 16:31:51

Amúgy lenne egy javaslatom a Jobbik új logójára:
http://www.robertamsterdam.com/deutsch/Gasprom.png

Vestitor 2009.06.07. 23:57:37

Nem tudom mi az igazság, az ellenben tény, hogy jobbikos fórumozók gyakran "baráti Oroszországról" szoktak beszélni. Nekem ez fura, bármi is legyen az oka.
süti beállítások módosítása