HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

A harmadik erő!

szeretemajobbikot 2009.06.12. 17:24

Mi, igazi jobbikosok az EP választás eredményének csak örülni tudunk!

Hiszünk a radikalizmus lehetőségeiben és nemzetmegújító erejében. Hiszünk a Jobbik által képviselt kérlelhetetlen magyarságtudatban!

 

Hiszünk abban, hogy az országunk romlását csak a tiszta szívű és erkölcsű emberek tudják megakadályozni.

 

Ezért dolgoztunk olyan sokat a Jobbiknak, ezért hoztuk létre ezt a blogot!

 

A Jobbiknak szerintünk van egy útja, amiről nem szabad letérnie, van egy gondolkodása, amihez kérlelhetetlenül ragaszkodnunk kell!

 

Véleményünk szerint a Jobbiknak nem a hatalomra, szavazatokra, népszerűségre kell törekednie, hanem arra, hogy az általunk elképzelt tisztességes Magyarország megteremtődjön!

 

A blogot ezért hoztuk létre és a választás után ezért is folytatjuk!

 

Hisszük, hogy az általunk szeretett Jobbiknak a belső lelkiismerete lehetünk, s ezáltal segíthetünk abban, hogy a pártunkból mindig tisztességes és erős szervezet maradjon!

 

Gratulálunk!

 

14, 77%-os eredményhez!

Ahhoz, hogy hét megyében megvertük a kommunista nemzetárulókat!

Gratulálunk Balczó Zoltánnak!

Gratulálunk Szegedi Csanádnak!

 

 

Morvai Krisztinának meg üzenjük ezen a fórumon keresztül is, hogy nem adjuk a Jobbikot!

 

Az összes akarnoknak üzenjük, Szilvási Györgynek üzenjük, az oroszoknak és Putyinnak üzenjük, Gyurcsánynak, Bajnainak, Fodor Gabriellának és az összes hazaárulónak, hogy

 

 

NEM ADJUK A JOBBIKOT!

 

Címkék: győzelem ep 14.77%

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr791181350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gimbelem 2009.06.30. 22:46:09

Bátor vitézek, kik vagytok ti, akik annyit tettetek és nem adjátok a Jobbikot?
Na kik? Tisztes neveteket nem akarjátok közkinccsé tenni? Hiszen tiétek a dicsőséges 14,77%! Törvényes, becsületes, nem kell félnetek!

Vagy ti mégis féltek? Másokat akartok rábírni, hogy telefonáljon Vonának és Szegedinek, hogy mondják meg, hogy azok beszéljék rá... Hiszen ti segítettétek a Jobbikot, nemdebár? Miért nem ti mondjátok meg? És miért is kell másoknak felhívni Morvait?

Gusztustalankáim......

nyirtass 2009.08.06. 23:54:16

Gusztustalankáim ....
Azt értem, hogy a jobbikot nem hagyjátok, akarom mondani, "nem adjátok", de azt nem értem, hogy akkor a lapotokból és a szátokból miért csináltok segget???
süti beállítások módosítása