HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Morvai Krisztina és a liberalizmus

szeretemajobbikot 2009.05.27. 16:40

„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról)

Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina

 

Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon 2006. október 23-a után. Barátomnak a szemét lőtték ki!

„Széles látóköre” neki már az életében nem lesz…

HA kell, Morvai a rendőröket védi!

Címkék: rendőrök múlt krisztina morvai pongrácz gergely

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr11147159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dave01 2009.05.27. 17:36:09

Sziasztok!
Ezt nem is tudtam róla!

hengerfejtömítés 2009.05.28. 16:50:08

Elég ócska próbálkozás ez a blog az szdsz/mszp részéről Morvai Krisztina lejáratására.
Nyilván véletlen hogy az EP választás előtt két héttel indítottátok el.. :p

Tilikov (törölt) 2009.05.28. 18:13:33

Ugyan már, nem kéne szegény Krisztikét úgy fúrni itten. Egy életre leírta magát azzal, hogy a közelébe került a csőcselékpártnak. Ennél alább már nem juthat ez a szerencsétlen némber.

Amúgy az oldal tényleg kamuszagú. Húzzatok bele fiúk! Ennél jobb nem megy? Persze nyílt kártyákkal az ilyesmit nem lehet, de ennek tényleg csak néhány bugris fog beugrani.

S.F. · http://tinyurl.com/6o2cb3a 2009.05.29. 05:57:00

Ez a post, meg a többi = a narancsseggű Bencsik fasságai, akinek azért fizet a vitya, hogy leszámoljon a VALÓDI nemzeti erőkkel.

http://kuruc.info/r/6/41128/

Amúgy meg LEMÁPÓS fiúk (messziről bűzlik, hogy onnét vagytok), nem szép dolog a spammelés, ejnye bejnye.

Viribus unitis 2009.05.30. 16:54:42

Nagyot néztem, amikor megkaptam ezt a spemet. Ez a spem, vagyis szemét ráadásul tiltott dolog. Nem kellene már abbahagyni az ilyen törvénytelen szemetek gyártást úgy a neten, mint az országban? Szánalmas, átlátszó próbálkozás így június 7 elött. Jobb lenne, ha az energiátokat másra fordítanátok. Ezzel az oldallal csak a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok ki magatokról. Nagyon kilóg a lóláb. Sajnos egy kicsit meg is sértettetek, mert ezzel azt feltételezitek rólam, hogy ilyen színvonallal hatni tudtok rám. Vegyétek már észre, egyre jobban szűkül azok tábora akiket ilyenekkel etethettek. Egyre kevesebb már a proletár, akikhez oly szépen énekelt Bajnai. Rájuk még lehetett ilyenekkel hatni. Egyébként ezért a szemtelen spemért most válaszként megfogadom, még jobban agitálok a Jobbik mellett, mert ha ez a párt ennyire zavar titeket (LEMÁPOS fiúk/egyenlő SZDSZ) akkor biztos ez a helyes út. Tudjátok, "nem lesz gyógyszerfelírási díj" sem. Hazudtok éjjel, hazudtok nappal, hazudtok minden hullámhosszon.
Szebb jövőt!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.05.30. 22:39:02

nem, ezek a fiatal komcsik lesznek

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.06.01. 11:34:34

A Kurucinfó akasztófája

Az összeállítás végén olvasható, hogy előre jelezték a Jobbikba furakodó ügynököket. Ezt nem kell előre jelezni, csak a pancserek nem tudják, hogy egy pártnál és civil szervezetnél természetes a villámgyors elözönlés.

Ki nem érti, hogy Morvai Bánó András és Baló György feleségeként tősgyökeres állami emberekkel, akik egész életükben hű kiszolgálói voltak az államnak, és betartották a konspirációs szabályokat, teljes egészében betartották a állami pártfegyelmet, a titkosszolgálatok és működésük, valamint lakosság elleni eszközeikről soha, egy árva szót sem szóltak, tehát ki nem érti, hogy nem lehet Morvai úgy belsősök felesége, hogy ne tudja meg a rendszer működését, annak módszereit és eszközeit, és ne kerülne ügynökként beszervezésre.

Miféle párt az (válaszolom: olyan, mint a többi), amelyiknek a hívei is annyira igénytelenek, hogy úgy kerülik az igazságot, és olyan gyűlölettel üldözik, amikor azzal szembesülnek, mint ördögök a szentelt vizet! Egy párt szavazóinak igénytelensége azonos a párt vezetőinek igénytelenségével. Ahol a vezér alantas és hitvány, ott a szolganép lealjasult. Ha egy párt vagy közösség vezetői gerinctelenek és JÚDÁSFAJI anti-Krisztusok, ott annak hívei is az Emberiség hazug, az Életet eltitkoló ellenségei lesznek, ahogyan Morvai Krisztina, aki azért nem mert minket kritika tárgyává tenni, mert tudta, hogy ami lesz, elkerülhetetlen, és ebben az esetben egy előre bekövetkező bukásával azonnal elveszít mindent, és ezt később mindenki tudni fogja.

Morvai Krisztina a kurucinfóval oda került, ahová minden magyar idők legocsmányabb stílusú szennylapjának emberei valók:

a történelem szemétdombjára. Remélem, gyávaságába és gerinctelenségébe, amivel Gaudi-Nagy Tamással még szólni sem mertek a Jobbik szennylapjainak, hogy fogják be a pofájukat, amikor rólunk firkálnak, mert a párt is rámegy, és ki fog derülni, hogy mi tártuk fel egyedül a valóságot, azaz aki szembe megy, az veszített(!), és alantas hazaárulóként fog megbukni, nem fog sem ész, sem erkölcs költözni, hogy megpróbáljon árulásaiból kihátrálni. Azaz remélem, nem keres meg minket, hanem a disznóólban marad, ahol jól érezte magát a moslékostál fölött. Olyanként, aki mindig tudta, mert mindig mélységi beszervezett volt, hogy mi történik, ahogyan a kurucinfó levelezéseiből is egyértelműen kiderül, hogy tudtak az Echelonról, és abszolút evidens állásfoglalással hajtogatták, hogy ők bizony egy árva szót fel nem tárnak róla, és le vannak sz...va az áldozatok az USÁ-tól Magyarországig. Vesszen az Emberiség!

Morvai Krisztina síremlékét elmentettük: jól mutatnak a minket az Igazságért gyalázó náci kurucinfós szennyoldalak fölött elhelyezett Vona-Morvai reklámcsíkok. Jó lesz mutatóba és reklámnak, amikor már mindenki tudni fogja, hogy valamennyien tudták a valóságot.

Morvai Krisztina: mi megbocsájtóak vagyunk. Minket egyáltalán nem érdekel, hogy ki Moszados, FSZB-s, BND-s vagy III/III-as. Minket az érdekel, mit tud letenni az asztalra. Te pedig irdatlan csúfosan megbuktál és lerongyolódtál. Próbálhatsz tovább hátrálni, ahogyan politikusoknak kell, máról holnapra élve, pillanatról pillanatra ejtőernyőzve, mint a kommunisták próbálták átmenteni magukat, de a hazugságaiddal és azzal, hogy az Igazságot elrejtve az emberek elől, szemfényvesztőként minden magyar idők legocsmányabb stílusú és azaz igényű Emberiség-ellenes rongy állami bűnözőivel, mint a kurucinfó kötöttél szövetséget, előre megástad saját bukásodat. Menj tovább, hazudj még. Hazudj, hazudj, Morvai, hazudj rendületlen, tovább és tovább, meneteljetek egy már általunk főbe lőtt, a holttestével a föld felé zuhanó halott rendszer testének tudatosan hazug részeként, és reménykedj, ahogyan társaid, a politikusok teszik, hogy majd csak lesz valahogy. Lesz is.

Ragaszkodom a következő nürnbergi perekhez. És azoknak, akik ennyire szélsőségesen ellenségei voltak az Emberiség puszta túlélésének is, ugyanolyan igényes és körítésű perekkel kell felelniük az Emberiség elleni tudatos bűneikért.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

UI.: Kommentnek készült, de elküldve Morvainak, Gaudinak, és valószínűleg számos helyen meg fogjuk jelentetni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.01. 12:06:14

@Molnár F. Árpád: Bánó András mikor volt a férje Morbvainak???

te vayg a történelem szemétdombjára való, nem Morvai.

nyirtass 2009.06.01. 20:14:37

@Molnár F. Árpád:
Azt sem érdemled meg, hogy a magyar föld befogadja rothadó testedet!!! - jobban teszed, ha keresel magadnak egy másik hazát!!!

Na idézem a mocskodat: "...mi megbocsájtóak vagyunk. Minket egyáltalán nem érdekel, hogy ki Moszados, FSZB-s, BND-s vagy III/III-as. Minket az érdekel, mit tud letenni az asztalra."

Akkor most megmutatom neked, hogy TI mit tudtatok letenni az asztalra ti HAZAÁRULÓK!!!
www.nibiru.hu/moiz.htm

Remélem a magam nevében és az összes tisztességes magyar állampolgár nevében is, hogy bíróság elött végzitek, és a hazaárulók büntetését nyeritek el!!!

nyirtass 2009.06.01. 20:47:32

@Molnár F. Árpád:
Tetükém!
A Jobbik sokszorosítja a hazaáruló szerződéseteket angolul is és magyarul is és kiakasztja minden villanypóznára!!!
Meglátjuk, hogy a nép kit fog meglincselni?!

Egyébként pedig ha a rágalmazásotok igaz lenne, /de nem igaz !!/, Morvai Krisztínának akkor is klasszisokkal kisebb lenne a bűne mint nektek!!!!

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.06.02. 00:03:01

Erre adna valaki magyarázatot, mit érdemel, aki ezeket eltitkolta, illetve pár órán belül feltörte a hirhatter.com-ot, hogy ne lehessen letölteni? Most az amerikai szerverről érhető el a cikk, mert a magyart a kurucnácik feltörték:

http://hirhatter.t35.com/a_cegen_belulrol.htm

És ezt az általam előre bejelentett indonéz tömegmészárlást, amit szintén most ajánlottam a kurucinfós bűnöző, nemzetközi terroristák miatt olvasásra, hogy miket rejtettek el és mik miatt próbáltak minket eltüntetni és megsemmisíteni? Közel száz halott volt, és az NBH a kurucnácikkal együtt tussolta el:

http://hirhatter.t35.com/a_felrobbant_repulogep.htm

Ez testvérek között is életfogytiglan, továbbá a hatályos Btk. szerint azokat is börtönbe lehet zárni, akik erről tudomást szereznek, és nem tesznek feljelentést.

Ahogyan én teszek a hirhatter.com életellenes feltörése miatt, ahová nem véletlenül Soós József és Molnár F. Árpád egy kis képét tették, nem is titkolva, hogy az elkövetők a kurucnáci nemzetkö9zi t9meggyilkios terroristák és a most már tömegmészárlások nyílt és egyre brutálisabb pártolásáért betiltandó Jobbik.

Hajrá Jobbik, hajrá tömegmészárlások?

Most nyikkanjon meg valaki. Amint a hatályos törvények érvénybe lépnek, lehet őket sittre vágni.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

UI.: Az oldal feltöréséért feljelentést teszek. A bűncselekmény nem sima köztörvényes, hanem Emberiség elleni bűntett. Mindenki írja csak alá, mely párt védelmében támogatja. Hadd reklámozzuk mindenütt.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.06.02. 00:14:53

Azaz nyirtass, amik eltussolásáról beszélek, azt tömeggyilkosságnak és nemzetközi terrorizmusnak nevezik, amikért Magyarországon életfogytiglan jár, a Föld bolygón pedig tárgyalás nélkül Guantanamo.

Maga ellen pedig feljelentést teszek a Büntető Törvénykönyv 179. § (2) bekezdése értelmében Rágalmazás címén, mely tekintettel a nagy nyilvánosságra két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

miqlas 2009.06.02. 04:59:34

Tisztelt Molnár F. Árpád, kívánok Önnek erőt és egészséget a kutatómunkájához, tudom, magasztos cél érdekében dolgozik, a nép szellemi szabadságáért és a titkos ügyek leleplezéséért dolgozik. Ha lehet, volna egy hatalmas kérésem Önhöz, kérem, nagy-nagy tisztelettel, mondja le az internet előfizetését.

Ezzel mindannyiunk életét könnyebbé tehetné.

Az Önét azért, mert így nem tudnák a titkosszolgálatok lehallgatni a gépét oly könnyedén, időnap előtt értesülve a legújabb kutatásairól, friss cikkeiről, a számukra kényes témákról, melyekről Ön ír, így nem tudnák oly gyorsan feltörni az oldalait, megbénítani az elérhetőségét. A miénk pedig azért válna könnyebbé, mert nem fuldokolnánk a nevetéstől, mikor az Ön kommentárjait olvassuk. Ez főképp evés közben okoz gondot... Elképzelheti, mennyire kellemetlen, mikor az ember tele szájjal felröhög, és csupa morzsa lesz a billentyűzet, és a monitor. Bár meglehet, hogy ez is valami belénprogramozott rekció, amit műholdakkal késztetnek ránk.. Kérem, ha tud rá szánni időt, folytasson kutatásokat ezügyben.

Nagy tisztelettel kívánok Szebb jövőt!

palesztinharcos 2009.06.02. 05:16:32

Ennyi volt! Vége a FIDESZnek!!!Az álnemzeti lepel lehulott!Mehet a testvérpártához!!!Na hova??

Mizar 2009.06.02. 08:04:30

Ez a Molnár F. Árpád Éppen olyan hülye mint Tótha W. Árpád vagy Andrassew Iván.

nyirtass 2009.06.02. 08:56:58

@Molnár F. Árpád:
Mond inkább azt, hogy ilyen gennyes rágalmazásokhoz még a magyar hirháttér sem adja a nevét, csak te, mint egy hazug rágalmazó.

Idétlen 2009.06.02. 09:04:00

Ez nem jött be.
Látom, hogy hamar kiszúrtátok, hogy nem is vagyok Jobbikos.
Valójában liberális fideszes vagyok.
Nekem semmit nem jelent a Nemzet, a lényeg, hogy el tudjuk még adni a maradék Magyarországot, abból nekem is csorog némi bevétel.

Csendben nézzem végig, hogy a szemét Jobbik tönkre tegye a bizniszemet?!

Emberek! Nyíljon ki a szemetek!

Csak az üzlet számít!
Csak a szabad verseny!
Csak a pénz!
Csak a Viktor!
Csak a Fidesz!

dzsihád (törölt) 2009.06.02. 09:12:21

Jobbra nem telik a zsidesz-nek és a szociknak(+szdsz),csak ilyen szánalmas blogra?
Aki a Jobbikra akar szavazni,azt már semmilyen ellenkampánnyal sem lehet eltántorítani a szavazói akaratától.Nem tűnik fel ez senkinek???
Ezt a demagógiát mikor felejti már el a mai politikai elit,hogy sározzuk a másikat,hogy előbbre jussunk?Szerintem erre már senki sem kíváncsi.Ebbe bukott már bele a nagy Viktor Viktor is,nem?Kit kérdekel hogy kit szaroz?A saját programjával kampányoljon,ne a másikéval,és a másik szarozásával.Lehet már tudni páldául,hogy milyen pontokat fogalmaztak meg a többi pártok a lagymatag hablaty rizsa-beszéden kívül?Nem,mert mindegyik fél a Jobbiktól,és csak velük vannak elfoglalva.De mint mondtam ez teljesen felesleges és haszontalan erőkifejtés és pénzpazarlás az én adómból,mert nem csak én,hanem szinte bármelyik Jobbik-os érzelmű ember kábé tarkónfossa a Jobbikot rágalmazó bármilyen médiumot.Mert tudjuk hogy nem igaz.Nincsenek hiteles papírokkal alátámasztva,innentől kezdve rágalom.És sok Magyar már megtanulta,hogy ha kampányban valakit szaroznak,akkor a szarozónak nincsen valódi tartalma a tarsolyában,ezért kell valamit csináljon,hogy a gyanút elterelje magáról.
Erről csak egy pár sor jut az eszembe,amit igen erőteljesen tudnék ajánlani az írójának is ennek a blognak,meg a felbujtóinak(akik remélem e hozászólásomat olvassák),mert ajánlom érezzék magukénak ezt a pár kiragadott sort:
Még jőni kell, még jőni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.

Csipetke22 2009.06.02. 09:38:07

@dzsihád: meglepőnek tartom, hogy bár most olvasom először ezt a blogot, azt a "sok szemét propagandistát", akit ti itt szidalmaztok, azokat a "mocskokat, akik ezt a blogot csinálták", még egyszer sem hallottam rosszat hozzászólni, csak a ti eszement beprogramozott Jobbik-védőbeszédeiteket hallom... Hát hol vannak most azok a "mocskos szocik és zsideszesek"? én itt csak felbérelt jobbikosokat olvasok... furcsa mi...? csak nem egy paranoiás elméleteket foszlik épp szerteszéjjel? nem lehet ezt mindenkinek eladni...

Rohadó Narancs :-) 2009.06.02. 09:59:20

A rib@nc qrva @nyátokat, hogy ilyet találtok ki!

Ha belső ellenzék lennétek a Jobbikban, akkor miért nem teszitek ki a pofátokat????

Sz@r, szemét, gerinctelen emberek vagytok, egy húron pendültök a gyurcsánnyal, a gusztossal, a kolompárral, az orbánnal és az összes szemét zsidó-kommunista tetüvel!!!!!

Rohadjatok +!

Rohadó Narancs :-) 2009.06.02. 10:02:15

A rib@nc qrva @nyátokat, hogy ilyet találtok ki!

Ha belső ellenzék lennétek a Jobbikban, akkor miért nem teszitek ki a pofátokat????

Sz@r, szemét, gerinctelen emberek vagytok, egy húron pendültök a gyurcsánnyal, a gusztossal, a kolompárral, az orbánnal és az összes szemét zsidó-kommunista tetüvel!!!!!

Rohadjatok +!

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2009.06.02. 10:38:19

@miqlas: Kértem - mindig címemmel, telefonszámokkal, nevemmel, hangommal és arcommal vállalva minden felelősséget -, hogy aki a tömeggyilkosságok pártján van, és sérelmezi, hogy miért nem vagyok tömeggyilkos és gyermekgyilkos, legyen szíves legalább a pártját megnevezni, mely védelmében tömeggyilkos és rosszindulatú az egész Emberiséggel szemben. Volna szíves ezt pótolni? Megértem, ha szégyelli felvállalni a nevét és a címét, én is szégyellném az ön helyében, és nemzetközi terrorizmus pártolása esetében nem is biztonságos. De a pártját csak kevésbé szégyelli, viszont megnevezésével mindannyian ismeretben gazdagodnánk. Bizonyára feltűnt, hogy a Hírháttérnek az eszmeisége, a keresztyéni háttere, a hirdetett erkölcsei, a szakmaisága és a stílusa eleve kizárja, hogy akár csak egyetlen rosszindulatú, gyermekgyilkos, sokkos gyilkos vagy hazaáruló, fasiszta tömeggyilkos közé keveredjen. Ennek egyszerű az oka: az, hogy én nem vagyok ilyen alacsonyrendű. Viszont mely párt az, amelynek vezetője tömegével és csőstől termeli ki a rosszindulatú és köztörvényes, a világ bármely országának akárhány és bárki lakosait hatalmas nagy pofával és kérkedve feláldozó - szakmai kifejezéssel, mert szakértőnek számítok ebben is: - szociopata és súlyosan deviáns, primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú pszichopatáit.

Újfent ajánlom a Jobbik által rejtegetett tömeggyilkossági ügyek lajstromából az indonéz merényletet:
http://hirhatter.com/a_felrobbant_repulogep.htm

valamint a magyarok elleni kínzások és magyargyilkosságok teljes körű védelmét:
http://hirhatter.com/kurucinfo_harcter_minden_nepek.htm

Még csak feltenni sem merem, hogy ön, aki nevét és címét ilyen bölcsen elrejti, nem azért teszi, mert szégyelli, ahogyan pártját is. Igaza van: ember elé így semmiképpen nem állhat senki.

Kérem még, hogy hogy jelentkezzenek magyargyilkosságokat és gyermekgyilkosságokat pártoló tömeggyilkos hazaárulók. A statisztikák egyébként minden alkalommal elsöprő Jobbik-fölényt mutatnak.

Molnár F. Árpád
hirhatter.com

dzsihád (törölt) 2009.06.02. 10:42:51

@Molnár F. Árpád: A negatív reklám is reklám,köszönjük! :):):):)

nyirtass 2009.06.02. 10:50:28

@Rohadó Narancs :
A Te stílusod is az ellenség Jobbikot lejárató kampányának része?
Hiába öltöztél Jobbikos maszkba, a hangod és a stílusod az ellenségé!!
Üdvözlettel: nyirtass
süti beállítások módosítása