HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

A Jobbik a mienk!

szeretemajobbikot 2009.05.27. 16:28

Honfitársaim!

 

Mi mindannyian, akik szerkesztjük és készíjuk a blogot tiszta szívvel harcolunk a Jobbik eszméi mellett. 2003 óta veszünk részt pártunk életében. Nagyon sokáig aktívan dolgoztunk azért, hogy a Jobbik által képviselt szellemiség megjelenjen a magyar politikai gondolkodásban. A mai napig is hisszük, hogy a jelenlegi vészterhes időkből a radikális, keresztény magyarságtudat vezethet ki minket!

 

2008 elejétől azonban olyan események jelentek meg pártunk életében, amelyek súlyos aggodalmakra adnak okot. Félünk, hogy egyesek a Jobbikot rossz irányba terelik. Félünk, hogy az a küzdelem, melyet a barátaink és pártársaink a Tiszta Magyarországért vívtak a semmibe vész!

Félünk, hogy az önzetlen magyarságtudatunkat felhasználva egyesek csak a saját céljaikat és érdekeiket tartják szem előtt. Így akarnak pénzt, hatalmat, hírnevet szerezni és nem magyar érdeket szolgálni!

 

Ezen a honlapon beszámolunk a dermesztő tapasztalatainkról.

 

Kizárólag az a célunk, hogy Mi, Jobbik támogatók gondolkodjunk el azon, hogy meddig mehet ez így tovább…

 

Szebb Jövőt!

Címkék: meleg jobbik szeretet buzi igazság morvai ügynök

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr211147135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kunavar 2009.05.30. 09:48:50

Adjon az Isten!

Nos, ami eddig fölkerült, elolvastam, megnéztem. Vádaskodás, mocskolódás, a széthúzás gerjesztése az egész! Kik vagytok ti, akik ezt összehoztátok?(a tegezés nem a hülye világhálós szokás mián van, hanem azéert, mert korom följogosít erre, viszont senkit nem jogosítok föl arra, hogy ismeretlenül letegezzen!) Mert jó régi bolsevik szokás szerint, hintitek az általatok hatásosnak vélt propagandát, bizonyítékok nélkül! Azzal ugrasztottatok ide, hogy nagy aggódásotokban keresitek a segítséget, nehogy a Jobbik eszmeisége sérüljön, az ellene tevékenykedő rosszindulatú, vagy megélhetést kergetők nem kívánatos lépéseitől! De ewddig, csak Morvai mecskolása zajlik, képben és írásban. Tehát, le köll vonnom a következtetést; sokáig tartott, mára sikerült alkotni olyan számítógépes programot, ami beépülve gépeinkbe, monden, bárkinek, bárhová írt, küldött üzenet útját nyomon követi, föltérképezi! Gratulálok hozzá, jó munka volt! De, a magam esetéről írok, értelmetlen!!! Nézeteimet, élőben sem rejtettem véka alá, tehát, a világhálós lehetőséggel sem lesz több információtok rólam, csak most kényelmesebben juthattok birtokába. Na és? Költségeitek, változatlanok, vagy még több is, mint korábban. Akiknek titeket érdeklő témáról írok, azokat, szintén nem izgatjátok, Ők is "elefánt a porcelánboltban"! Tágabb családtagoknak pedig, nyílván olyanokat küldök, ami nékünk érdekes, ti meg, szégyelljétek magatokat, hogy magánügyeinkbe lestek! Hogy mégis ebből éltek, bizony, már orvosi eset, baj van a neveltetésetekkel, iskolázottságotokkal, gondolkodásmódotokkal, egyáltalán a személyiségetekkel! De, nem sajnállak titeket, lesz büntetésetek e tetteitekért, hiszek benne!

Szebb jövőt, minden igaz Magyarnak!

Joe84 2009.06.02. 14:33:26

Ezért mennyi pénzt kaptok a fidesztől?

Tudod mit, nem érdekel, szopjátok le Orbán vajdát!
süti beállítások módosítása