HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Nem adjuk!

szeretemajobbikot 2009.05.26. 13:29

Nemsokára indul!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr401144689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

répás mihály imréné 2009.05.30. 09:11:45

Sziasztok pártunk vissza lett minösitve dicséretes nök is vannak köztetek nö párti vagyok.Végre mi magyarok is összefogunk mint a kisebség sokjóérzésü taggok kellenek ajobbikban nem raszisták jó elkébzelésetek van szigyátok aa komonistákat kormányunk nem komonisták csak álcázva vannak az egész kormány az egész magyarságot diktaturában fonja demokráciánkat magyarágunkat sárba taposák ami legrosszab nem engedik hogy fiataljaink dolgozhasanak isten áldássával családot alapitsanak szaporodjunk garapodjunk sajátmagamnak is 5fiam 1 lányom van családot alapitotak 2töö mam már nagymama vagyok 2002ben mint vállalkozo magam is ország gyülési képviselöségért harcoltam mivel nem sikerült nem voltam gazdag szomoru sok magyar honfitársunk megalázott és igy a politikát melöztem most ébretünk fel mi magyaroka csipketózsika álmábol hogy a kormány mint a juházkutya a birkát kerget minket ez megalázó elnézést a rossz szavakért más szavan nics 48éves rétemre végre felébretünk............sziasztok üdv répásné

belevaló 2009.05.31. 05:23:09

Ezeket a buzi komcsikat és az szdsz-t elkell takaritani a parlamentből mert ezt mind nekik köszönhetjük ahol tart az ország.

alex69 2009.06.05. 17:48:55

Ugyan már, tisztelt névtelen Jobbik tag!

Nem Morvai Krisztina hazafiassága itt a probléma, hanem maga az EU.

Teljesen mindegy ki ül a magyar és az Európai parlamentben, mert attól még tagok vagyunk, az ezzel járó hátrányokkal és kötelezettségekkel együtt.

Attól, hogy a Jobbik parlamenti párt lesz, még kötelező ránk az átvett, magyar jogrendtől idegen 100 000 oldalnyi jogi diktátum, és az évente befizetendő sok ezer milliárd forint.
És a hazug médiák sikernek tüntetik fel, ha az EU visszacsorgat 1-2 millió eurót pld kórház, út, közmű, stb. fejlesztésre.
És ráadásként 2012-ig fizetnünk kell az adónkból az n+n-edik zsidó kárpótlást, mert még nem kaptak elég millió márkát, dollárt, eurót a szent tehenek.
(21 000 000 USD-t utal át a magyar kormány a MAZSIHISZ-nek, ennek egyharmada Izraelbe megy ki, mert sok zsidó magyar kivándorolt...12,6 millió USD-t már ki is utaltak! )

Európa szovjet mintára akar Egyesült Államokat építeni, ahol 20-30 szélsőbaloldali komisszár szabja az ukázokat: kórházt bezárni, europolgárt nevelni, gyest-gyedet eltörölni, földet ideadni, cigányt, zsidót támogatni ezerrel, stb.

Csakhogy az USA azért lett gazdasági nagyhatalom, mert a kezdetektől a saját válllalkozóit támogatta, és saját törvényei szerint rendezkedett be államok szövetségébe.

Lásd:
szmm.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1747

Európa számára a követendő út a nemzetállamok konföderációja lehetne, a jelen föderáció helyett, de erről hallani sem akarnak az Almunia és Carla de Ponte, és Bajnai féle neolibsi vademberek.

Magyarországnak sürgősen ki kellene lépnie az EU-ból, és a saját, hazai kis- és közepes vállalkozásaira épülő gazdaságát kellene felépítenie, plusz, még vámbevételekre is szert tehetne, az exporton kívül. Erre azonban nincs akarat egyetlen pártnál sem, nemhogy a kormánytól.

Csatlakozom Halász József véleményéhez: itt paradigma- és rendszerváltás kell, új, magyar alapokon való állam építése az ál-demokrácia helyébe. Félő, ha a Jobbik bejut a parlamentbe, csak megerősödik, de minden marad a régiben.
Mi nem vagyunk sem a SZU, sem az USA, sem Brüsszel, nekünk a saját utunkat kellene járnunk, különben elveszünk!!!!!

,,Se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar"

Németh László költőnk szavai

gimbelem 2009.06.10. 09:33:05

Kedves szeretemajobbikot!

Nagyon örülök, hogy így június 7. után visszafelé nézve látom, mennyire sikeresen világosodtál meg május 26-án.
Gratulálok, csak így tovább!
Jobbik: 3 képviselő az EP-ben!
süti beállítások módosítása