HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Oroszok már a spájzban vannak

szeretemajobbikot 2009.06.01. 21:52

Címkék: béla kommunizmus kommunista morvai ügynök kovács vona

71 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr661157752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miqlas 2009.06.02. 04:39:22

Tudjátok, kedves blogszerkesztők, miért annyira gyanús ez az egész oldal? Miért érzik annyira, hogy hazudnak, megint?

Ha valóban a Jobbik ellenzéke volnának (nem azok, ezt a nagy többség tudja, de tételezzük most fel, hogy valóban azok, akiknek hitetni szeretnék magatukat), akkor legalább annyira vennék a fáradságot, hogy a bejegyzések mellé gyűlő kommentekre reagálnak.

Átlátszó próbálkozás, igen feltűnő, hogy eddig a Jobbik ellenzékéről még hírből sem hallottunk, és láss csodát, május 26-án a semmiből előtűnt egy csoport (talán csak egyetlen ember), aki erősen kritizál mindent, a Jobbik programját, szellemiségét, és Morvai Krisztinát.

Ha valóban azok lennének, akiknek mondják magukat, eddig is lett volna nyilvános fórum megosztani a gondolataikat, véleményüket a lakossággal. Miért épp most? Miért az EP szavazás előtti véghajrában jelentkeztek? Eddig semmi olyan nem történt, ami miatt kiállhattak volna, elmondani, ami bántja önöket?

Gyanús...

Kérem, az olvasókat, ha valaki netán hinne az ezen oldalon megjelent badarságoknak, térjen majd vissza ugyanide pár hét múlva, és csodálkozzon el azon, hogy nicsak, nincs több új mocskolódás, eltűntek a szerkesztők, felszívódott a Jobbik ellenzéke. Mert ez lesz, hiszen nem mások ezek a szerkesztők, mint hazug kutyák, akik mást sem tudnak, csak báránybőrbe bújva farkast kiáltani. Belső bomlasztás? Hazudozás, Sarkítás, terelés, tévnformációk szórása?
Így ismerjük a Jobbikot? Én nem. Önök mit gondolnak?

Gondolkodjunk csak, honnan ismerősek ezek a módszerek? Kiknek lenne most fontos két vállra fektetni BÁRMI ÁRON a Jobbikot?

Kérem Önöket, kedves Polgártársaim, ennek fényében gondolják végig, amit itt olvasnak, hiszen tudják, messziről jött ember azt mond, amit akar, és amit nem szégyell. Tel-Aviv pedig nem itt van a szomszédban.

Szebb jövőt!

palesztinharcos 2009.06.02. 05:22:04

Annyira átlátszó hogy ennek a trágyának senki nem ül fel.De jó rajta élcelődni.Nem zárok ki egy Fidesz-Szdsz koaliciót sem a közzeljövőben.És akkor végre egymásra talál ami egymáshoz való!

smirnoff 2009.06.02. 06:41:54

Elmeséltem otthon ezt a blogot. Szüleim ősfideszesek, az öcsém is eléggé elvakult. Ahogy meghallották azt mondták hogy ez már tényleg sok. Ha görényekre akarnak szavazni az mszpre szavaznának. De a fidesz is ugyanolyan lett.
Eddig is szimpatikus volt nekik Morvai, Vona és a jobbik, de ez a blog kellett ahoz hogy elpártoljanak a fidesztől! Ez a picike csepp a pohárba.
Köszönöm Fidesz! :) Amúgy a blog szánalmas. Még balogh szArtúrót is lekörözi....

Idétlen 2009.06.02. 08:53:57

Ez nem jött be.
Látom, hogy hamar kiszúrtátok, hogy nem is vagyok Jobbikos.
Valójában liberális fideszes vagyok.
Nekem semmit nem jelent a Nemzet, a lényeg, hogy el tudjuk még adni a maradék Magyarországot, abból nekem is csorog némi bevétel.
Csendben nézzem végig, hogy a szemét Jobbik tönkre tegye a bizniszemet?!

Emberek! Nyíljon ki a szemetek!

Csak az üzlet számít!
Csak a szabad verseny!
Csak a pénz!
Csak a Viktor!
Csak a Fidesz!

dzsihád (törölt) 2009.06.02. 09:18:57

3 percenként fogjuk belinkelni ide a kuruc.info-n lévő írást ajhol lejáratják ezt a fostalicska blogot,hogy mindenki lássa,vannak még ősprimitív emberek magyarországon,mint e blog szerzője és felbujtója

Bibi-van 2009.06.02. 09:20:51

@miqlas: Bocsáss meg, de eddig nem igazán jutottam internetközelbe. Tudod mért most tűnt fel az egész most? Mert eddig nem láttuk annyira égetőnek a dolgot,nem gondoltuk, hogy ennyi sok ember vadul be, de most jön az EP és lehet hogy későn,de aktívan próbáljuk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy milyen egy mocskos banda ez a Jobbik, hogy megtagadják az értékeiket, hogy egy álszent szadeszes Morvai Krisztinával próbálnak szavazatokhoz jutni, csak hogy az erőszakpolitikájukat érvényesíteni tudják.
Az, hogy eddig nem hallottál Rólunk, az nem minket, hanem Téged és tájékozódottságodat jellemzi.
Én pont benned látom azt, amit Te bennünk feltételezel, méghozzá egy bérencet, amelyik pártja (esetedben persze a jobbik) hírnevét próbálja védeni. Ezért mocskolsz minket. De előbb nézz végig a soraidon, hogy milyen emberek képviselnek Téged, mielőtt ránk mutogatsz, akik egyszerüen csak próbáljuk kivédeni, hogy ilyen emberek képviseljenek minket az EP-ben. Ha Te fel tudod vállalni ezt a politikát, hát tessék, de szerintem ez a megtépázott Magyarország már nem tudja!

Csipetke22 2009.06.02. 09:30:13

@dzsihád: Nevetséges! Mert a kurucinfó persze a megbízható és értelmes infók honlapja... Ne nevettesd már ki magad. Ezzel persze fenyeget a veszély, hogy sok értelmiségi fogja meglátogatni a ezt a blogot, félő azonban, hogy nem mindent fognak megérteni.....

szepaul86 2009.06.02. 09:51:50

Miért kell minden blognak a kurucinfo szócsövévé válnia? Ha esetleg valaki a témákhoz érdemben is hozzá akar szólni talán akkor ebből a blogból is lehet valami.

Rohadó Narancs :-) 2009.06.02. 09:56:43

A rib@nc qrva @nyátokat, hogy ilyet találtok ki!

Ha belső ellenzék lennétek a Jobbikban, akkor miért nem teszitek ki a pofátokat????

Sz@r, szemét, gerinctelen emberek vagytok, egy húron pendültök a gyurcsánnyal, a gusztossal, a kolompárral, az orbánnal és az összes szemét zsidó-kommunista tetüvel!!!!!

Rohadjatok +!

szepaul86 2009.06.02. 10:08:59

Úgy látszik, az oldalnak csak van valami igazságalapja, ha vannak ilyen fizetett emberek, akiknek láthatólag az a feladata, hogy szétbarmolják az oldalt, ilyen remek hsz-ekkel.

zsuzsika44 2009.06.02. 10:13:22

Megérkezett a kurucinfó. Több értelmiségi beszélgetés nem lesz, csak a trágár szavakkal lesz tele ez a blog...

Csipetke22 2009.06.02. 10:31:00

Nem tudom, lehet hogy én tévedek, de eddig hallottatok itt Fideszes propagandát??????
Mert eddig senki sem mondta egy fél szóval sem, hogy szavazz a Fideszre! Ezért nem értem ezt a nagy felháborodást... Semmi alapját nem látom... de világosítsatok fel, ha tévedek!

dzsihád (törölt) 2009.06.02. 10:40:21

@zsuzsika44: Hogy te mekkora buta vagy. Én vagyok szélsőséges,és te előre elítélsz?Most akkor ki az előítéles? Én nem mondtam hogy mekkora ekeparaszt ez a zsuzsika44 aki láthatóan magyarellenes,mert szarozza a kuruc olvasóit,ezáltal előítéletekkel bír,amiáltal szélsőséges,igy megszűnik itt mindenféle értelmiségi társalgás.Mikor mondtam én ilyet vagy hasonlót? Ne ítélj elsőre.
Amugy a Jobbiknak NINCSEN belső ellenzéke,sem hivatalos blogja mint ez,így kár a gőzért...

kalapbela 2009.06.02. 10:40:54

Sajnálom, hogy a Fidesz a Jobbikkal van elfoglalva és ilyen blogok létrehozásába belemegy!

Mitől fél???

A Mszp fél az Szdsz-től?

A kormányt üssétek ne a Jobbikot!!!
A Fidesz védi meg majd az embereket vidéken a cigánybűnözőktől?!!!

Ők képviselték az október 23-án megvert embereket???

Erre válaszoljatok!!!

És ha már az EP listánál tartunk.
A Fidesznek nincs mivel büszkélkednie.
Deutsch Tamással végképp nem.
Elég Fidesz rendezvényen láttam.
A tavalyi Fidelitas szülinapon majdnem leesett az emelvényről, olyan részeg volt.

nyirtass 2009.06.02. 10:41:28

@Rohadó Narancs :
A Te stílusod is az ellenség Jobbikot lejárató kampányának része?
Hiába öltöztél Jobbikos maszkba, a hangod és a stílusod az ellenségé!!
Üdvözlettel: nyirtass

kalapbela 2009.06.02. 10:46:33

Nyirtass

Nem tagadom, ismerem a Fideszt.

Ezért tudom, hogy mekkora szájkaratésok!

:)

De ha továbbra is ezt nyomod gyanússá válsz nekem, hogy hova is húzol igazából!
:)

zsuzsika44 2009.06.02. 10:51:11

@dzsihád: Láttad hogy mit írt kurucinfós társad, aki ugyanazokat a linkeket rakja ide be mint Te? Ez egyszerüen gusztustalan, ez a stílus. És mindez pont akkor jelenik meg, amikor a kurucinfón be lesz linkelve ez az oldal? Hát bocsáss meg, ha itt összefüggést vélek látni. Valaki nem magyarellenes, ha a kurucinfót annyira nem értékeli, Te az én hazaszeretetemről ezért kérlek ne nyilatkozz meg. Emellett tudod mi a gyanús? Hogy mért nem engedik a Jobbik belső ellenzékét kicsit fellélegezni? Minek kell elnyomni ezt, és tagadni, hogy egyáltalán létezne...Ha ennyire demokratikusak vagytok, akkor ne éljetek a diktatórikus elnyomással...

nyirtass 2009.06.02. 11:05:33

@kalapbela:
Nem tudsz kikezdeni, mert tisztességpárti vagyok.
Elítélem a mocskot akkor is ha az Jobbikos lenne, és elítélem akkor is ha azon már az elmúlt 20 év mocska cserepesedik.
Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy a Jobbik nem ilyen mocskos mint Ti.

szepaul86 2009.06.02. 11:06:35

Ennyit a demokratikus Jobbik szavazókról. Idejön pár tehetség, akik számára minden és mindenki gyanús, és az egész blogot az viszi el, hogy egymást gyanúsítgatja mindenki, hogy kinek van köze a Likudhoz, meg kinek nem, de az, hogy a videók tartalmával is foglalkozzon valaki, az már ciki mindenkinek. Úgy látszik, hogy a tények makacs dolgok. Úgy látszik ez az a mentalitás, ami igazán szétbarmolja a magyar jobboldalt. Gratulálok

szotyeszszabi 2009.06.02. 11:18:38

Én ezeket az infokat nem itt hallottam először. Igazából amióta a Kovács Dávid féle vonal eltűnt a pártból, azóta a Jobbik elvesztette eredeti szellemiségét.

kalapbela 2009.06.02. 11:28:37

@nyirtass:

Mit értesz azon, hogy ti?

Ki vagy te?

Ha figyelmesen olvasol láthatnád, hogy én ezt a blogot minősítem.

Egyben irigylem a baloldaliakat:

Összetartanak!

nyirtass 2009.06.02. 11:32:25

@kalapbela:
Csak ennyit, idézlek, hogy egyértelművé váljon, hogy ki is vagy:
"De ha továbbra is ezt nyomod gyanússá válsz nekem, hogy hova is húzol igazából!"

kalapbela 2009.06.02. 11:38:11

Volt egy komment, amit azt hittem nekem írtál!
Figyelmetlen voltam.

Ezt az idézett mondatot vedd megnem történtnek.

Sorry

nyirtass 2009.06.02. 11:38:56

@kalapbela:
Tudod, már 20 éve megszoktuk, hogy ha valakinek nincsenek érvei, programja, akkor az csak qrva @nyázni tud! Nem ismerős? és Te ezt véded?

Fusion001 2009.06.02. 11:39:37

@miqlas: Szerintem igazából nem az a fontos, hogy itt lesz-e a blog (mondjuk sztem itt lesz), hanem hogy 5 év múlva hol lesz Morvai Krisztina? Teli zsebekkel fog üldögélni valami Hawaii szigeten és már semmi köze sem lesz a Jobbikhoz, sőt... majd akkor folytassuk ezt a beszélgetést...

szepaul86 2009.06.02. 11:50:08

@nyirtass: Hát ha jól látom, eddig ezen a blogon, eddig te is ugyanezt csináltad. Tartalom nélküli hsz-kben mindent elküldesz a qrva életbe.

nyirtass 2009.06.02. 11:55:39

@szepaul86:
Ha találtál ilyet akkor mutasd meg, hogy hol, mert én érvelni szoktam és nem káromkodni.

kalapbela 2009.06.02. 12:06:55

@nyirtass:

Húha!

Épp most kértem elnézést tőled öszintén, mert azt hittem azt nekem írtad.
Én nem védtem a káromkodót.
Érdemes egyáltalán öszintén bocsánatot kérni?!
Te is mutass valakit, aki ezt megtette itt és nem akar állandóan harcolni minden szóval.

unalom 2009.06.02. 12:08:32

@Fusion001: Sajnos meg is mondta Morvai, az MTV-s interjúban, hogy nem kell olyan keményen dolgozni, meg olyan sokat, csak heti két napot lesz Brüsszelben, a többi időt itthon tölti... Én azért reméltem, hogy "többet, keményebben" dolgozik, s dolgozzon, ha már beszavazzuk...!? (ő legalább kimondja, de szerintem ezzel kicsit elárulta magát, hogy nem nagyon különbözik bármelyik másik politikustól, aki a jó meleg-finom húsosfazék közelébe kerül, éhesen.)

nyirtass 2009.06.02. 12:13:54

@kalapbela:
Ha félreértettük egymást, akkor én is bocsánatot kérek tőled!
Egyébként mikor elküldtem a második hozzászólásomat akkor jelent meg a Tied, és nem volt egyértelmű, hogy nekem szántad. Mégegyszer elnézést kérek érte.
Remélem innéttől szent a béke.
Üdvözlettel: nyirtass

kalapbela 2009.06.02. 12:15:56

Sajnálom, hogy a Fidesz a Jobbikkal van elfoglalva és ilyen blogok létrehozásába belemegy!

Mitől fél???

A Mszp fél az Szdsz-től?

A kormányt üssétek ne a Jobbikot!!!
A Fidesz védi meg majd az embereket vidéken a cigánybűnözőktől?!!!

Ők képviselték az október 23-án megvert embereket???

Erre válaszoljatok!!!

És ha már az EP listánál tartunk.
A Fidesznek nincs mivel büszkélkednie.
Deutsch Tamással végképp nem.
Elég Fidesz rendezvényen láttam.
A tavalyi Fidelitas szülinapon majdnem leesett az emelvényről, olyan részeg volt.

szepaul86 2009.06.02. 12:16:51

Hát a Molnár Úrnak tett válaszkommentjeidben, épp a tetü, illetve bocs ha nem szó szerint idézek, de a magyar föld ne fogadja be a rothadó tested számomra nem túlságosan konszolidált hsz. Szerintem lehet itt ezen a blogon vitatkozni, de ebben egyetértünk, hogy érvek és ellenérvek hangozzanak el, mert eddig itt semmi mást nem tapasztaltam, csak hogy mindenki fideszezi-likudozza-liberálisozza ezt a blogot, de érdemben még senki nem reagált semmire.

nyirtass 2009.06.02. 12:23:40

@szepaul86:
Lehet, hogy Te nem ismered Vörösmarty Szózatát, hát az aktuális idevonatkozó részét bemásolom:
"Hazádnak rendületlenül
Légy híve, oh magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."

Amire Te hivatkozol, az a HAZAÁRULÓKAT MEGILLETŐ OSZTÁLYRÉSZ!!! - ép a fenti sorok meggyalázóinak.
A "tetű" pedig egy hazaáruló megszólitása!

Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.06.02. 12:32:34

Most olvasom a kurucon:

"A Kuruc.info Fidesz-közeli informátora szerint egész stáb állt fel a liberális pártban a Jobbik lejáratására."

LOL!

Ti volnátok a "stáb"? Hányan dugtátok össze a fejeteket, kisfiúk?
4-5-en?
Ahhoz képest kibaszottul szánalmasak vagytok. Vagy a pénz (motiváló erő) kevés, amit ezért kaptok? Hiába, a zsidesz utoljára 7 éve volt a zsírosbödön mellett, azóta szűkös idők járnak felétek.

Sebaj, a hozzátok hasonló egyénekkel egyszerű a bánásmód: odamenni hozzátok, lebaszni egy embereset, abból tán tanultok. Egy jó pofon a megfelelő időben csodákra képes.

Ha egyszer kiderül majd kik vagytok, és az utcán adnak nektek egy vaskos parasztlengőt, hát tudjátok, mért kaptátok.

Egyébként meg elmehettek a halál faszára. Bomlasszátok a jó édes anyátokat. Nem mintha sikerülne, de ugye jaj annak, aki botrányokat okoz - jobb lenne, ha malomkövet kötne a nyakába és a tengerbe ugrana.

szepaul86 2009.06.02. 12:35:32

Nézd alapvetően, hogy kit hazaárulózol le, az nekem tökmindegy, mivel szuverén jogod ezt megtenni névtelenül bárkivel, csak te mondtad, hogy érveket hozol fel, ez szerintem nem érv, mint ahogy eddig egyetlenegyet nem láttam ezen az oldalon senkitől.

scip_ 2009.06.02. 12:39:52

minden igénytelenség mellett az idegesít legjobban, hogy a tetves headerre nem bírtatok url-t biggyeszteni...

Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.06.02. 12:40:15

Na vajon az előbbi mondatom honnan idéztem? Nem várom el a libsi féreg fajtátoktól, hogy tudja rá a választ, mindenesetre gondolkodjatok el a mondat jelentésén,

"jaj annak, aki botrányokat okoz - jobb lenne, ha malomkövet kötne a nyakába és a tengerbe ugrana."

és a KÖVETKEZMÉNYÉN.

Segítség: aki sokat kavarja a szart, az még ebben az életben megbűnhődik. Sokszorosan.

nyirtass 2009.06.02. 12:45:59

@szepaul86:
akkor olvasd el azt a részt is ahol leírtam azt a linket, hogy www.nibiru.hu/moiz.htm , úgy gondolom, hogy akik Magyarországot rombadöntik, eladják idegen népeknek és nem rettennek meg a tisztességes emberek rágalmazásától sem azok nem mások mind hazaárulók.
Ezen a linken megtalálod a "titkos izraeli-magyar megállapodást" /angolul/és rákattintva megnézheted azt is, hogy 2004-ben ezt kik írták alá.

Dr. Baruch Goldstein (törölt) 2009.06.02. 12:52:22

Ha tényleg a Jobbik belső ellenzéke vagytok, akkor remélem az lesz a sorsotok, mint az NSDAP belső ellenzékének. A hosszú kések éjszakáján.

Ha meg nem vagytok a belső ellenzék, akkor is ebben bízom.

:-)

szepaul86 2009.06.02. 12:56:05

Nézd ezeknek az irományoknak biztos van valami igazságtartalma, de gondolj bele, az utóbbi évtizedekben hány meg, hány kísérlet bukott el, a neoliberális-monetarista politika megbuktatására. Az illetőket akik ezt megpróbálták megcsináltni azóta vagy halottak, vagy politikai parkolópályára tették őket. Szerintem a Morvai-féle vonal se lenne meg, ha nem akarnák kintről, hogy meglegyen.

Joe84 2009.06.02. 14:18:49

Rohadék fideszesek! A Jobbikot nem tudjátok lejáratni, TISZTA, mint a hó! A zsidóbarát, cigánybarát fideszt most már még jobban utálom és valószínű, hogy mások is kiábrándulnak belőle, hogy ilyen aljas, mocskos húzásra képesek a hatalomért!

szotyeszszabi 2009.06.02. 14:32:09

@Joe84: Hát ezek a videók nem erről árulkodnak. Miért egyébként Morvai Krisztina mire nem képes a hatalomért? Pár évvel ezelőtt még liberális jogvédő volt, majd a fideszesek seggét nyalta, most meg hirtelen a nemzet ősasszonya lett belőle. Szép karrier. Majd amikor Brüsszelben szépen átül abba a frakcióba, ahol többet fizetnek neki, akkor büszke lehetsz a szavazatodra.

Joe84 2009.06.02. 15:13:08

@szotyeszszabi:
Ezek a videók arról árulkodnak, hogy a fidesz minden eszközt bevet (még olyanokat is amikhez nem ért), hogy lejárassa a Jobbikot.
Morvai nem hatalomittas barom, mint Orbán vajda! Liberális jogvédő sosem volt, az Mohácsi, Kolompár stb... Ő jogvédő volt mindig is, most is. Akkor is, amikor a gyerekek, nők jogaiért küzdött, akkor is, amikor a 2006-os rendőrterror áldozatait védte és most is, amikor a magyar emberek jogait védi!
Igen, ez szép karrier.

Ezzel szemben a fidesz még a 90-es évek elején kivonult a trianon megemlékezésről, elítélte a pápa látogatását, majd Erdélyben, Felvidéken beszél arról, hogy egy a nemzet, templomba jár, hogy ezzel is több szavazatot szerezzen, na ez a szép karrier és egyben mocskos is. A likuddal kötött együttműködésről már ne is beszéljünk.

unalom 2009.06.02. 15:18:59

Senkiről nem mondanám, hogy tiszta mint a hó...annak ellenére hogy szimpatizálok a jobboldallal, nem értem ezt a marakodást. Van itt egy blogoldal, ami felvet különböző kérdéseket, erre csak egymást szapuló, primitív válaszokat és hozzászólásokat lát leginkább az ember, semmi érdemleges vitát. Ha valakit-valamit kritika ér, annak van alapja...

asztrografológus 2009.06.02. 15:20:04

Remélem a Dajcstomi féle gusztustalan söpredéket egy AIDS-es kancigány fogja a faszára húzni. Járóka meg kitakarodik az egész kibaszott pereputtyával! Gyürk-geci meg az Áder is remélem kinnmarad örökre. Srácok, ezzel csak azt éritek el, hogy 2010-ben NEM MEGYÜNK EL A 2. FORDULÓBAN RÁTOK SZAVAZNI, TI ZSIDÓBÉRENC SZAROK!

szotyeszszabi 2009.06.02. 15:36:22

Hát ahogy látom a Jobbik is minden eszközt bevett azért, hogy a tényeket elmismásolja. Ez a blog nem a Fideszről szól, hanem arról, hogy pár ember, hogy próbálja magát tisztára mosni. Egyébként te honnan tudsz ennyit Morvai Krisztináról, mert ha csak azt látod amit egy-két éve kezdett el szajkózni, mint fidesz-bérenc, akkor talán azt is meg kellene nézni, hog mit csinált előtte. Ja, hogy erről nem tud senki semmit, ez azért érdekes számomra.

Joe84 2009.06.02. 15:37:00

@unalom:
Ne haragudj, de ez nem egy olyan új blog, ami felvet különböző kérdéseket. Lehet, hogy ezt te elsőre nem látod át, de ha jobban a mélyére nézel számodra is világossá válik, hogy a kampány utolsó hetében jöttek elő ezzel a lejáratással.
Ez nem kritika, hanem szándékos lejáratás, aminek nincs alapja. Az egyetlen indoka az, hogy a fidesz tart a Jobbik megerősödésétől és próbál rajta fogást találni, de nem tud. Ezért mondtam, hogy ők még tiszták, nem vettek részt az elmúlt 20 év parlamenti mutyizásában.

Machiavelli 2009.06.02. 16:39:36

A Jobbik új logótervéhez javaslat:
http://www.robertamsterdam.com/deutsch/Gasprom.png

teknős 2009.06.02. 16:50:27

Vitában a kuruccal? Még Balóné levelét is csak előzetes kurucinfós magyarázkodás után szabad csak elolvasnotok!
Azért linkelitek ide a kurucot, mert nem tudtok önállóan gondolkodni? Úgy hiszitek, hogy mindenki azzal a málé gondolattalan alázattal issza a kuruc szavait, ahogyan ti azt olvassátok?
Molnár Balázska nem kellett a szabadkőműveseknek , ezért lett belőle hős jobbikos!

szotyeszszabi 2009.06.02. 16:55:45

Ezzel a témával kapcsolatban egy tök jó komment, már ha valaki elfelejtette volna a nevét, akkor leírom, hogy tomcat blogjáról való, aki szerintem a mai napig az egyik leghitelesebb figurája a közéletnek.
www.bombagyar.hu/index.php?post=2259

teknős 2009.06.02. 16:57:54

Fenyegetőztök? Vajon miért nem vagytok ilyen harcosok az emeszpésekkel? Vagy az eszdéesszel? Csak a nálatok gyengébbel vagytok ilyen bátrak, hogy az, aki nincs veletek és nem részese a hatalomnak, azzal el tudtok bánni?

Gyávák!

Joe84 2009.06.02. 19:03:27

@teknős: Az, hogy a kuruc kommentet ír Morvai leveléhez nem változtat azon a tényen, hogy ezen a blogon HAZUGSÁGOKAT írnak Morvairól és a Jobbikról.
Ezt kezdte a fideszes Bencsik és a szennylapja, majd a szintén fideszes Heti Válasz, aztán jött ez a blog (sorrend mindegy).
Nem tudtok rajta fogást találni...

teknős 2009.06.02. 21:52:29

@Joe84: Mi benne a hazugság? Talán szájtépés helyett elmagyarázhatnátok, mert én csak annyit látok, hogy nincsenek érveitek.
A Kuruc ki sem jön az oroszok hátsójából, úgy nyalja!

Fusion001 2009.06.03. 10:53:19

Ezt a beteg jobbikos bandát!!!! Az erőszak már a szavaitokból árad! Ha nem is vagytok mind ilyenek, egy részetek ilyen, és ez az egész pártotokat átitatja. Ez az ami képvisel titeket!!!!!
Ezért nincs helyetek odakinn Brüsszelben. Mert ha Morvai Krisztina a szép kis blézereiben a haza védelmét, és tisztaságát is képviseli, a Jobbik ezt a vérszagra gerjedő részét is képviseli, és ez gusztustalan!!!!!

unalom 2009.06.03. 12:20:23

Az a bombagyáros cikk nagyon ott van a szeren. Szintén elgondolkodtató, persze sokan nem teszik meg hogy elolvassák, hiszen abba energiát kell befektetni... A szánalmas erőszakoskodásból, meggondolatlan beszólásokból meg már ki kellene nőni gyerekek!

szotyeszszabi 2009.06.03. 12:27:25

@unalom: Ja de nyílván erre is az a válasz, hogy az egész bombagyár a fidesz, az szdsz vagy a likud pénzeli, hogy bomlasszák a jobbikot, sőt lehet, hogy ezt az oldalt is az épp munkanélküli Ehud Olmert szerkeszti, ha már annyi szabadideje van. :)

Rohadó Narancs :-) 2009.06.03. 13:51:41

@Fusion001:

Te szerencsétlen! Milyen vérszagra gondolsz?

Pl, hogy cigány ölt Tatárszentgyörgyön is cigányt? Meg Pécsett is?

Menj és nyaljál be keresztcsontig a jelenlegi parlamenti elitnek, aztán a válságkezelésükön halj éhen! De előtte ünnepelj és alázkodjál meg a kordonok között a Nemzeti Ünnepen!

Remélem az In-Kal gumikesztyűvel meg is túrkál!!!!

teknős 2009.06.03. 13:59:08

@Rohadó Narancs :-): Azért szeretnék két választ is kapni: Mit csinált Vona Gábor 2003- 2006 között?
Mi az az ok, amiben különb a Jobbik, mint a társadalom többi pártja?

Láthatóan nem tudjátok elvonatkoztatni magatokat a Fidesztől. A Rohadó narancs az Jobbikos?Kidobták az egészségesek közül ;)

szepaul86 2009.06.03. 13:59:13

@Rohadó Narancs :-): Öreg te itt már leszerepeltél, téged már a saját elméleti elvbarátaid is zsideszes provokátornak tartanak.

nyirtass 2009.06.02. 10:41:28
@Rohadó Narancs :
A Te stílusod is az ellenség Jobbikot lejárató kampányának része?
Hiába öltöztél Jobbikos maszkba, a hangod és a stílusod az ellenségé!!
Üdvözlettel: nyirtass

Fusion001 2009.06.03. 14:40:08

@Rohadó Narancs :-): Pont te vagy az, akit vérszagra gerjedőnek hívok... De ezt már bebizonyítottad...:D

kalapbela 2009.06.03. 15:05:25

Veszekedhetünk bármennyit egymással!
Mire megyünk vele?

Én csodálkozom, hogy a Fidesz miért a Jobbikkal van elfoglalva?

A Mszp piszkálja az Szdszt?!
Dehogy!

Tudják, hogy amikor kell össze fognak zárni!
A Fidesz beláthatná, hogy nem képes lefedni egyedül a Jobboldalt!

És nem azért fognak nyerni, mert olyan sokat tettek 2002 után az emberekért.
Egyszerűen olyan hülyék az Mszp-sek, hogy csak rá kell ülni az eredményre, de ettől vidéken még nem oldódik meg a cigánybűnözés.

unalom 2009.06.04. 11:32:00

@kalapbela: Jogos a kérdés...illetve mitől oldódik meg a "cigánybűnözés", hogy a fogalmaddal éljek. Elég bonyolult és összetett kérdés. Abban biztos vagyok, hogy nem egy jobbik fogja megoldani, mert egy tolvonással nem lehet! Bár elkezdődött valami, de ilyen radikális kérdésekkel csak akkor lehet foglalkozni, ha széles társadalmi támogatottsága van. Csak idő kérdése s felgyorsulnak az események, mert nem tehetik meg a pártok, hogy a bűnözéssel nem foglalkoznak jobban, mint jelenleg. A rendőrséggel is rengeteg gond van mostanság. Ez a csendőrség dolog meg megint kidolgozatlan, csak felvetnek egy lehetőséget... Beszélni nagyon tudnak a politikusok, ugyanúgy, mint a jogászok is.

kalapbela 2009.06.04. 11:38:44

@unalom:
Korrekt hozzászólás.
Amikor 2000-ben a Fidesz nem engedte meg Ibolyának, hogy a Békejobb2000 mozgalmat megcsinálja, már akkor gondolkodtam, hogy a Fidesz miért nem csinál vagy hagyja az akkori Mdf-et, hogy egy ernyőszervezetet hozzon létre, ami begyűjti azokat a szavazatokat, amikkel nem a Fideszt támogatnák, de mégis a jobboldali bázist erősítik.

unalom 2009.06.04. 11:51:56

"Orbán: Az erő az egységben van

Ismét vállalná a miniszterelnökséget Orbán Viktor, kormányt azonban csak többségi felhatalmazással alakítana, koalíciót egyetlen más párttal sem kötne. A Fidesz elnöke erről az egyik bulvárlapnak nyilatkozott..."
süti beállítások módosítása