HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Morvai Krisztina, az igazság terjed!

szeretemajobbikot 2009.06.05. 00:25

Első nagy siker! Egy országos hetilap felfigyelt ránk, s az általunk bemutatott tényeket leközölte! Remélem Morvai Krisztina ezek után lemond a Jobbik EP listájának az első helyéről!

 

Morvai Krisztina majdnem Medgyessy minisztere lett

 

Kevésen múlt, hogy az SZDSZ plakátjain most nem Morvai Krisztina testesíti meg a szabad, demokrata szavazókat a "félelemkeltő" Árpád-sávosokkal szemben.

 

A kilencvenes években a homoszexuálisok érdekében kifejtett jogvédő tevékenységéért Freddy Mercury-díjban részesített, a közéletet mostanában „magukfajtára" és „magunkfajtára" osztó jogásznőt sokáig a liberális holdudvarhoz sorolták. Kutatási területe a „családon belüli erőszak" volt, 2005-ben könyvet írt például a brutális nevelőapját agyonlövő Simek Kittivel (a kötet borítóján a szocialista-szimpatizánsnak megismert Szegvári Katalin újságíró, a TV2 szerkesztő-riportere, Bombera Krisztina és az Állítsátok meg Terézanyut! című könyv írója, Rácz Zsuzsa ajánlotta a művet a közönség figyelmébe).

 

Ennél is érdekesebb azonban, hogy a politikai szerepvállalás már 2006 előtt is megkísértette meg a Jobbik mai listavezetőjét. A kilencvenes évektől feminista jogvédőként megismert Morvai Krisztina 2004-ban szóbakerült az MSZP európai parlamenti listájára felkerült Lévai Katalin esélyegyenlőségi miniszter lehetséges utódjaként. Legalábbis ez derül ki az MTI 2004. február 4-i tudósításából. A hírügynökség arról a kormányülésről számolt be, melyen a Medgyessy-kabinet áttekintette a 2006-ig tartó időszak „politikai, gazdasági prioritásait". Gál J. Zoltán akkori kormányszóvivő, jelenlegi szocialista országgyűlési képviselő az MTI-nek úgy fogalmazott, a kormány célja az életkörülmények „fokozatos, a gazdaság teljesítményével összhangban lévő javítása", a „szolgáltató állam kiépítése", az esélyteremtés. Emellett külön kiemelte „gyűlölködéstől mentes, kiegyensúlyozott közélet" megteremtését.

 

 

„Annak kapcsán, hogy a sajtóhírek szerint Morvai Krisztina jogász és Göncz Kinga, az egészségügyi tárca politikai államtitkára neve merült fel az MSZP európai parlamenti listáján szereplő Lévai Katalin esélyegyenlőségi miniszter utódjaként, [Gál J. Zoltán] úgy reagált: nem született még erről döntés, ez nem került még szóba" - olvasható a szövegben. Azaz: a kormányszóvivő nem cáfolta, hogy felmerült a két jelölt neve. A történet folytatása ismert: Morvai Krisztina végül nem lett miniszter, ám idővel mégis politikai pályára lépett.

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr201164641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unalom 2009.06.05. 13:21:31

Mindenesetre Morvai szakmaisága és személye felmerült már minden oldalon, mint szakember. Erre hirtelenjében a jobbiknál is, furcsa is lett volna, ha egyszer itt nem jelenik meg, ha már ilyen erősen tud érdekeket védeni. Most a magyarok jönnek? És utána...?

boxer214 2009.06.05. 13:31:56

zsidó balóval kezdte, aztán szép lassan kipróbál mindent...hogy meri ezek után venni a bátorságot hogy a jobbik színeiben induljon???!!!!semmivel sem kisebb hazaáruló ez mint akik ellen úszít!!

Egy Valódi Magyar 2009.06.05. 17:03:03

Szerintem pont az nem a Haza érdekében tesz, aki ezt az oldalt csinálja. A Jobbik-ot és a jobboldali szavazótábort nem lenne szabad megosztani.

Tudják igazoli is, hogy ami itt le van írva, az igaz??????

Ez az oldal nem más, mint gyenge kísérlet arra, hogy valakik:
1. megosszák (és gyengébbé tegyék a Jobbik-ot)
2. rátelepedjenek, és támogatást szívjanak ki a Jobbikból maguk részére.

Győzzön a Jobbik!

teknős 2009.06.05. 17:26:20

@Egy Valódi Magyar: Inkább az Szdsz-t kellene távoltartani a Jobbiktól. Az MSZP-sek és az SZDSZ-esek egyre nagyobb számban épülnek be a Jobbikba. Átveszik az irányítást, miközben ti örültök az IGAZSÁGNAK. Nem veszitek észre, hogy semmi, de semmi sem történik az érdeketekben.
Elkábultok a szavaktól.

gimbelem 2009.06.10. 09:24:03

@Egy Valódi Magyar:

Nem, tévedsz.
Ez az oldal a Fidesz megbízásából jött létre, hogy lejárassa a Jobbikot.
Rajtad kívül a drága hozzászólók ugyanaz a személy.

joghallgato 2009.08.21. 01:36:27

Ez a CIKK egy hülyeség. Tudjuk, hogy a komcsik hogyan keresnek minisztereket - miniszterelnököket. Fel sem hívják telefonon, hogy vállalja e, a SAJTÓBÓL kell megtudnia :-)

Mindamellett akár fel is merülhetett a neve.
És akár védhetett is melegeket... ÉS? Többször elmondta, hogy a szemlélete 2006 Oktober 23. án VÁLTOZOTT MEG!!!! Szerintem TELJESEN LOGIKUS ÍVE VAN A KARRIERJÉNEK . . .
süti beállítások módosítása