HTML

Csak a Jobbik!

Életünk a Jobbik volt. Célunk, hogy bemutassuk kik telepedtek rá a pártunkra. Megmutassuk, hogy mi mit tapasztaltunk. Szebb Jövőt! Tisztességes Magyarokat!

Friss topikok

  • Mr Velorex: Vannak még, akik kárt okoumak a Jobbiknak... postaimre-jobbik.blogspot.com/ és egy ellenblog: mr-m... (2010.09.05. 23:01) Jobbik a parlamenti küszöb alá zuhant?
  • Bukowszky: szemrevaló leányzó :) de talán tényleg nem való ebbe a szervezetbe. (2010.05.28. 10:22) Pornós Gárdista
  • adamika2000 (törölt): Üdv mindenkinek! Elindult egy igazi politikával foglalkozó blog. Hírek, aktuális, minden. NaPol.... (2010.03.24. 18:59) Újabb ügynök!
  • Én is fideszes voltam: Nem igaz. te is tudod kisköcsög. (2009.09.13. 05:00) Ha ez igaz...
  • joghallgato: NEM MEGRONTANI LEHET a 18 ÉVEN ALLULIAKAT . . . Az erőszakos szexuális büncselekmény MÁS ELBÍRÁL... (2009.08.21. 01:50) Morvai Krisztina múltja, jelene és jövője?

Linkblog

Nyílt levél Morvai Krisztinához

szeretemajobbikot 2009.06.04. 18:54

Nyílt levél Morvai Krisztinához

 

 

„aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”

 

Kedves Krisztina!

 

Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a jó és a rossz között! Dönthetünk arról, hogy tisztességesek leszünk, vagy tisztességtelenek, igazat mondunk vagy hazudunk…

 

Kedves Asszonyom! Tegnap megjelent sajtóközleménye késztetett e levél megírására, melyben azt állította, hogy a Zsidesz kormány jelölte Önt a CEDAW (ENSZ nők elleni diszkriminációval foglakozó bizottság) tagjává.

 

Sajnálattal közlöm hogy, amit Ön tegnap ebben a sajtóközleményben állított, az egy vaskos hazugság! Rövid időn belül sikerült kiderítenem, hogy az Ön által elmondott „történet” korántsem felel meg a valóságnak. Hozzá kell tennem, hogy nekünk igazi Jobbikosoknak teljesen mindegy, hogy 2002-ben Önt ki segítette hozzá ehhez a poszthoz, a Zsidesz, vagy az MSZP, netalántán az Ön férjének évtizedek óta szimpatikus SZDSZ…

 

Minket kizárólag csak az érdekel, hogy a pártunkból eltávolítsuk a nem magunkfajta embereket! A tegnapi hazugságával Ön is a gyurcsányi útra lépett! Hazudott azoknak az embereknek, akiknek a szavazatára ácsingózik, azoknak az embereknek, akik hisznek és bíznak magában!

 

A valóságban ez az esemény 2002 nyarán – amikor a Zsidesz már nem volt kormányon - úgy történt, hogy a jelölést az Ön férje, Baló György lobbizta ki. Nem másnál, mint Kovács László akkori külügyminiszternél! A Férje, Baló György minden MSZP-s és SZDSZ-es kapcsolatát bevetette azért, hogy Önt kinevezzék erre a posztra. Tehát az esemény egyáltalán nem úgy történt, ahogy azt Ön tegnap leírta! A kinevezési okmányán pedig Medgyessy Péter – Kárpátok cicerójának az - aláírása szerepel! Ezért nem hozza nyilvánosságra Ön a kinevezési dokumentumát!

 

 

 

Hölgyem! Hazudni a magunkfajtáknak bűn! Magunkfajta politikusként hazudni, és embereket becsapni még undorítóbb dolog! Éppen ez ellen jött létre a Jobbik, a tiszta erő! És Ön ezt a tisztaságot sározza be! Láthattuk Gyurcsány Ferenc kapcsán, hogy hazugságra nem lehet politikát építeni még a komcsiknál sem…

 

Morvai Krisztina! Arra kérem Önt, hogy gondolja át a politikai karrieréhségét, és mondjon le az EP lista első helyéről, mert inkább szavaznék ezek után a második, harmadik… negyvenedik helyezettre!  Mondjon le azért, hogy a Jobbik tisztességét ne érhesse kétség! Higgye el, Ön nélkül is sikeres, támogatott és magyar emberek érdekeit védő pártot tudnánk létrehozni! Ön nélkül is be tudnánk jutni az Európai Parlamentbe, és a Magyar Országgyűlésbe!

 

Mondjon le azért, mert a hazugság nem vezet sehová!

 

 

Tisztelettel:                                                                              Egy Jobbik tag

                                                                                  www.csakajobbik.blog.hu

 

 

Címkék: jobbik igazság krisztina morvai hazug

19 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://csakajobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr811163905

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: baltimore accident lawyer 2018.08.24. 03:41:29

Médiatörvény és reklámidő - Örülünk, Vincent?

Trackback: baltimore Auto accident attorney 2017.12.16. 00:18:15

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Winternight 2009.06.04. 19:12:27

Szerintem ezt a Zsideszezést el kellene felejteni, teljesen hiteltelenné teszi az oldalt. Ne süllyedjetek le a kuruc szintjére. Még nem késő átírni...

Kivlov 2009.06.04. 19:24:06

@Winternight: hiteltelenné? az index mikor volt hiteles??? online libsi szennylap, szadesz segget nyalnak évek óta.

dave01 2009.06.04. 19:41:06

Ezt nem mondod komolyan?

Na ez de gáz!

Tök cikis az egész!

Csipetke22 2009.06.04. 19:44:32

Morvai hazudott?!?!?!?!
Ezt nem hiszem el!

Régebben tökre tiszteltem Kirsztinát...

Hát lehet, hogy nem fogok a Jobbikra szavazni!

Bibi-van 2009.06.04. 19:45:50

Morvai Krisztina!

Takarodj közűlünk! Liberális tolvaj hazaáruló!

Winternight 2009.06.04. 19:48:09

@Kivlov:
Tisztában vagyok azzal, hogy az index egy liberális szdsz-es szennylap. De nem értem miért írod ezt. Én azt kifogásoltam, hogy Fidesz helyett Zsideszt írnak itt is. Ez a kuruc szintje, óvodás dolog, nem kéne oda lesüllyedni.

Machiavelli 2009.06.04. 20:20:38

Hát már Baló Úr is csak az "aprócska metélt farkincájával" játszhat, mert a Nemzet(i) Krisztinájának már a kemény magyar ugar kell? Megvan a Balik új jelmondata Krisztina alpárisága után! Magyar seggbe magyar lófaszt!

reality 2009.06.04. 20:36:02

@Machiavelli: Ezt az ominózus levelet miért nem teszik ki ide is a tisztelt posztolók? Mert szerintem idevaló! Ugyanis ilyen durvaságot rég nem olvastam, főleg nem egy EP-be készülő tanult hölgytől(?)!

Machiavelli 2009.06.04. 22:19:54

@reality: Kedves reality! Sajnos én itt még csak a kibic rangig jutottam, tehát egyrészről nekem semmi sem drága, másrészről viszont nem tudom kirakni, pedig igazad van, ide baló.

noir82 2009.06.04. 22:33:00

Na, ez már érdekes.
Hol lehet ennek utánanézni egyébként? A levél megvan?

Winternight 2009.06.04. 23:24:34

Itt az eredeti cikk:
hetivalasz.com/cikk/0906/morvai_krisztina_medgyessy

És itt morvai válasza, ami gyakorlatilag az elejétől a végéig hazugság.
barikad.hu/node/30261

Az elején azt állítja, hogy a Heti válasz cikkírója nem írta alá a cikket, pedig ott van fent az e-mail cím mellett a (b.), ami nyilvánvalóan Borókai jele (a többi cikknél is azon a helyen szerepelnek a monogramok).
Aztán hazudott akkor, amikor azt állította, "A Heti Válasz „bátor vitéze” láthatóan kapkodott – ki érti, mire ez a sietség –, mert a nyúlfarknyi cikk bevezető részében még azt állította, hogy az SZDSZ embere vagyok, míg néhány sorral lejjebb, láthatóan figyelmetlenségből már az MSZP-hez sorolt be."
Ugyanis a cikkíró arra utalt, hogy ha 2004-ben az mszp Morvait választja miniszternek, akkor ma az szdsz nem kapányolhat Morvai ellen.
Hazudott akkor, amikor azt állította, hogy a Fidesz küldte őt az ENSZ-be. Az igaz, hogy a Fidesz kormány idején is felmerült a neve, de a kinevezést már Medgyessy írta alá.
Hazudott akkor, amikor azt állította, hogy a Fidesz volt a legnagyobb ellenzője az 56-os sortüzek vétkesei felelősségrevonásának.
Végül hazudott akkor, amikor azt állította, hogy "Nekem az ellenkező álláspont volt szívügyem, minden lehetséges fórumon, tévében, rádióban, szakmai és közéleti lapokban, jogi konferenciákon érveltem amellett, hogy ilyen súlyos bűntetteket ne lehessen semmilyen jogcímen megúszni." Lehet, hogy otthon, vasárnapi ebéd közben a férje barátainak halkan meg merte említeni, hogy hát azért mégse lenne jó, ha megúsznák a felelősségrevonást a bűnösök. Az eltelt 15 év alatt az emlékek kissé megváltoztak, a vasárnapi ebédből tévék, rádiók, konferenciák lettek, a férje kommunista és neoliberális barátaiból meg Fideszes fiúk.
Szánalmas amit ez a nő megenged magának. És persze az őt védő barikád és kuruc is, akik az eredeti cikkeket egyszer sem merték teljes egészében közölni. Sem a múlt heti Demokrata írást, sem a Heti válaszét. És persze hiába várjuk a barikád hasábjain megjelenni Bencsik tegnapi Demokratás viszontválaszát, amiben nagyon okosan fogalmazva földig alázta a hisztis Krisztinát.

Winternight 2009.06.04. 23:37:11

De azt is érdemes lenne megkérdezni Morvaitól, hogy ha a kedves papát ilyen mélyen felháborította, hogy Krisztinája neve felmerült az mszp miniszterjelöltjei közt, akkor vajon mit szólt a nagy kommunista-ellenes apuka akkor, amikor lánya hozzáment a nála kb. 20 évvel idősebb őskomcsi Balóhoz, hogy aztán utána hosszú évekig a kommunista barátokat láthassa vendégül...
Erős a gyanúm, hogy amikor az mszp hazahívta Morvait, az egy előre eltervezett színdarab volt, és egyben kezdete Morvai "nemzeti" politikussá faragásának, majd beépítésének. Kezdetben a Fidesz körül sertepertélt, de ők átláttak a szitán, viszont a tapasztalatlan Jobbiknál el tudta magát adni.

szeretemajobbikot 2009.06.05. 00:06:39

@reality: Ígérem, hogy holnap kirakjuk!

Nergal · http://www.LD50.hu/users/nergal http://nergal.blog.hu 2009.06.05. 08:58:23

"Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a jó és a rossz között! Dönthetünk arról, hogy tisztességesek leszünk, vagy tisztességtelenek, igazat mondunk vagy hazudunk"

Ha ezt így gondolod. akkor miért akarod elítélni mert ő is döntött? szerintem gondolkodj el, és kezdd a saját házad táján a söprögetést. (Ez persze őt nem mentesíti.)

M3d00s4 2009.06.05. 12:15:48

"A valóságban ez az esemény 2002 nyarán – amikor a Zsidesz már nem volt kormányon - úgy történt, hogy a jelölést az Ön férje, Baló György lobbizta ki. Nem másnál, mint Kovács László akkori külügyminiszternél! A Férje, Baló György minden MSZP-s és SZDSZ-es kapcsolatát bevetette azért, hogy Önt kinevezzék erre a posztra. Tehát az esemény egyáltalán nem úgy történt, ahogy azt Ön tegnap leírta! A kinevezési okmányán pedig Medgyessy Péter – Kárpátok cicerójának az - aláírása szerepel! Ezért nem hozza nyilvánosságra Ön a kinevezési dokumentumát!"

Nos erre a bekezdésre máris hozhatod a bizonyitékaidat.Mert beláthatod ,hogy bizonyitékok nélkül csupán kacsa az egész "nyilt levél".
Kiváncsian várok....:D

teknős 2009.06.05. 13:00:24

@M3d00s4: A 2002-2006 dátum mintha egész ütős bizonyíték lenne!

boxer214 2009.06.05. 13:26:46

Szégyen ez a nő! Attól még hogy 2 nappal a szavazás előtt elkezd zsidózni nekem nem lesz szimpatikusabb. Igaz MAGYAROK előre, takarítsuk el a szemetet, de ne egy ilyen senkiházi vezetésével..

gimbelem 2009.06.10. 09:13:22

@M3d00s4:

Várhatsz arra ítéletnapig.
Mert nem tudják az igazságot szegény megvezetettek.

Az úgy volt, hogy a Baló ugyan szólt a Kovácsnak, de Kovács megkérdezte Orbánt, hogy mégis mi legyen.
Erre Orbán azt mondta, hogy ők akarják bábnak használni a Morvait, és hagyják meg nekik.
Erre Kovács visszaszólt Balónak, hogy oké, minden rendben.
De azt már nem mondtam, hogy a jelölés a Fidesz nevében lesz.
Csak egy egyszerű félreértés.

De Morvaitól tényleg nem szép, hogy fellázadt az ellen, hpogy a Fidesz bábja legyen és összeállt a Jobbikkkal.

Ezt én láttam, meg a halszemű nénikém. Ha kell a bizonyíték, akkor sétálgasson a sok hiszékeny a Duna parton, aztán, ha látják nénikémet, majd ő jól megmondja!
süti beállítások módosítása